PORTFOLIO MAKEOVER BLOG TUTORIALS FREEBIES AUTHOR BLOG HOME PAGE

Siapakah sebenarnya Fatin Hazwani a.k.a Fhazwani?



ABOUT MYSELF
Assalamualaikum bloggers.
Ada sesiapa kenal siapa Fatin Hazwani?
Siapakah dia? Nak tahu siapa?

Dia merupakan Blogger Negeri Sembilan. Lahir pada 5 Mac 1997 dan kini berusia 20 tahun. Anak kelahiran Kuala Lumpur tetapi menetap di Negeri Sembilan. Mula berkecipung dalam dunia blog sejak tahun 2010 ketika berusia 13 tahun. Ketika akak lambat untuk menggunakan blog, dia biarkan blog selama dua tahun dan kembali aktif ketika tahun 2012.

Dulu blog dia cerita merepek merepek je. Sikit-sikit cerita pasal pakwe lah itulah inilah. Rupa blog pun serabut gila. Sekarang dia makin matang dah tahu macam mana nak guna blog. Dia seorang yang rajin search tutorial di internet. First tutorial blog yang jadi idola dia ialah Blog Kak Lyssa. Sampailah sekarang, makin ramai bloggers lain yang jadi idolanya.


Ramai tanya macam mana awak edit blog? Mana awak belajar?

Jawapannya yang mudah akan dijawab, "saya belajar kat internet je. kena rajin search tutorial dari bloggers lain. dan cuba faham kan tutorial tersebut". Untuk mencapai apa yang kita mahu, kita mesti kena rajin. Sejak terjebak dengan dunia blog, tak pernah pun nak mintak orang lain editkan blog. Semua usaha sendiri sebab takut tak dilayan. But, ada sekali tu mintak tolong sorang akak buatkan header. Free of charge. Sampai sekarang header tu ada lagi. -Kini Ku Sudah Dapat. Thanks Kak Lala-

Kenapa blog fatin asyik pink je? Tak pernah cuba tukar warna lain ke?
Blog dia asyik warna pink sebab dia sukakan pink. Warna pink warna kegemaran perempuan. Lagipun warna dia lembut dan cantik bila dipandang. Kalau tak percaya boleh tengok design design lama dia kebanyakan pink.

RAHSIA FATIN. KORANG KENA TAHU NI. HIHIHI :D
Fatin ni sebenarnya nak sangat blog dia masuk dalam media massa macam Kak Uzu, Kak Lyssa, Kak Azhafizah, Kak Mia dan lain-lain. Tapi, tak berkesempatan. Kalau boleh nak masuk tv jugak macam Kak Dil. Tapi apakan daya, kita tak keistimewaan yang boleh ditonjolkan. Dan sebab itulah url blog dia ni DUNIAIMPIANFATIN. Kalau boleh apa segala impian dia akan tercapai bila post dalam blog ni. Harap harap tercapai lah kan. Dah taknak merepek panjang. Jom tengok slideshow bawah ni.
KOLEKSI DESIGN BLOG

Share or Like, thank you.

8 comments:

  1. wahhh.. touchingnya.. ada sebut kak mia di sini... thanks dear..

    ReplyDelete
  2. hye Fatin, nice blog . teringin kak byla nk belog mcm ini.. mine just simple ... tang gambar kat atas tu memey awesome !

    ReplyDelete
  3. hai..rajin fatin edit blog.follow sini

    ReplyDelete
  4. K.Sha pon suka blog adik Fatin ni..kemas,,,n xberat nk loading...:D

    ReplyDelete
  5. Tinggi nye akak punya cita2 (cewahh cita cita) hehe saya pon nak mcm tuuuuu ^^

    ReplyDelete
  6. cantik lah blog fatin :) loading pun tak lama . ada ikut sikit tutorial fatin sbb tgh mengedit blog hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog