PORTFOLIO MAKEOVER BLOG TUTORIALS FREEBIES AUTHOR BLOG HOME PAGE

WOW! Wajah Blog Bertukar Rupa

Assalamualaikum bloggers.

Selama dua tahun blog tak berubah wajah, akhirnya harini berubah wajah. Biasa kalau saya design mesti warna soft or pastel or light. Kalini, saja nak cuba warna gelap. Hitam, Pink, Putih. Warna major Hitam, minor warna pink dan lain-lain. Tahun baru azam baru kehidupan baru semuanya baru. hehehe. Bagi sesiapa yang terlepas design sebelum saya, bawah ni ada gambarnya.

Selepas:

Sebelum:

Saya suka sangat design yang baru. Jauh bezanya kan. Hehe baru design badan. dalam badannya belum design lagi. Letih haaa duduk mengadap. Besok nak design dalam badan blog pulak.

Untuk pengetahuan semua, harga tempahan blog saya dah tetapkan yang baru cuma belum update je lagi. MURAH, BERBALOI DAN MAMPU BAYAR! Design yg berkualiti.... apa apa pun tinggalkan komen tentang design terbaru ni. Selamat malam :)

Share or Like, thank you.

Tempahan blog 2015

Assalamualaikum bloggers.

Ni merupakan tempahan 2015 yang saya lupa nak update. Sebab sibuk belajar masa kat matrik, tiada masa....

TEMPAHAN BY AQILAH WAZI 
BLOG PERSONAL


TEMPAHAN BY HUSNA IBRAHIM
BLOG BUSINESS
ADD ON: MENU TAB BERGAMBAR


TEMPAHAN BY NASIHA SUHAILA
BLOG ASSIGMENT

TEMPAHAN BY PUTRI AIMA
BLOG PERSONAL

Share or Like, thank you.

Tempahan blog by Nasiha Sakinah

Assalamualaikum bloggers.

Alhamdulillah siap jug tempahan blog by Nasiha Sakinah. Maaf sangat-sangat kerana terpaksa tunggu lama.

Tema: Pastel
Warna tema: light pink & baby blue
Pakej: A
Add on: Lagu
Free: Social Icon


Share or Like, thank you.

Tempahan blog by Normala Jaip

Assalamualaikum bloggers.

Baru dapat update tempahan blog daripada Kak Normala Jaip. Berikut adalah detail.

Tema: Floral
Warna: Pink Turqoise
Pakej: A
Free: Icon social
Add on: Contact image setiap entry


watermark

contact image setiap entry
 
banner
 

Share or Like, thank you.