WOW! Wajah Blog Bertukar Rupa

Assalamualaikum bloggers.

Selama dua tahun blog tak berubah wajah, akhirnya harini berubah wajah. Biasa kalau saya design mesti warna soft or pastel or light. Kalini, saja nak cuba warna gelap. Hitam, Pink, Putih. Warna major Hitam, minor warna pink dan lain-lain. Tahun baru azam baru kehidupan baru semuanya baru. hehehe. Bagi sesiapa yang terlepas design sebelum saya, bawah ni ada gambarnya.

Selepas:

Sebelum:

Saya suka sangat design yang baru. Jauh bezanya kan. Hehe baru design badan. dalam badannya belum design lagi. Letih haaa duduk mengadap. Besok nak design dalam badan blog pulak.

Untuk pengetahuan semua, harga tempahan blog saya dah tetapkan yang baru cuma belum update je lagi. MURAH, BERBALOI DAN MAMPU BAYAR! Design yg berkualiti.... apa apa pun tinggalkan komen tentang design terbaru ni. Selamat malam :)

Share or Like, thank you.

2 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.