Tempahan Logo & Watermark by Leemaryscarf

Assalamualaikum bloggers...

ni pula tempahan dari leemaryscarf.... logo dan watermark untuk igshop rasanya kalau tak silap saya... nanti boleh lah beli dengan Leemaryscarf. Murah je dia jual .. btw thankyou ye sebab sudi tempah...

PREVIEW :


Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Tempahan Kad Bisnes by Aten Eika

Assalamualaikum bloggers...

Lama sangat tak update blog. I'm sorry sangat-sangat sebab 'm too busy since saya pergi Kolej Matrikulasi. tahulah kan matrikulasi ni kene belajar cepat2, kelas sampai petang so memang takde masa nak update blog. Ni pun curi masa sikit sebab ada orang tempah.

PREVIEW :


actually, ni adik saya.
dia mmg dah lama suruh buat kad dia. lama dah dia bayar, design je tak siap. dan akhirnya semalam baru siap dan harini baru dapat update. nak cerita sikit pasal adik saya,

 dia makeup orang. makeup untuk semua benda mcm yang tertera dalam kad tu. kalau berminat boleh contact dia. and family kami ada jual cheese leleh. haaa boleh lah roger2 untuk beli hehe sedap tau and harga murah dan berpatutan..... apa apa pun boleh contact adik saya.

Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.