Malam Interaksi Kolej Tun Hussein Onn

Assalamualaikum bloggers.

Alhamdulillah, selesai sudah persembahan untuk malam interaksi KTHO. Saya dan wakil ahli Sanggar Citra yang lain telah membuat persembahan dengan menggunakan sebanyak 4 lagu kaw kaw gitu. Tapi, lagu tu ahli kami pendekkan. Antara tarian lagu yang kami guna ialah Mahligai Asmara, Layar Battuta, Dikir Puteri dan Hala timur. Tarian pula bersumberkan youtube.

Semasa latihan tu, kami menghadapi dugaan. Sound sistem problem. Memang lagu tak dengar. Oleh sebab tu, kami rasa hampa sedikit dengan kesilapan teknikal tersebut. Walaubagaimanapun, sebagai seorang yang profesional kononnya, hehe kami teruskan menari dan gembira di atas pentas :D walaupun ada terlaju and terlupa step sebab gementar punya pasal sebab lagu tak dengar haha.

Terima kasih kepda MEP Kebudayaan KTHO dan juga ahli Sanggar Citra atas kerjasama masin-masing. muah sikit

Dapatlah bergambar sikit. Gambar yang lain YDP kami terdelete. Sob sob.Baru tadi saya cakap sound sistem masalah kan, oleh itu salah seorang ahli kami mengambil langkah bijak dengan mengedit semula video dengan tambah lagu. hahaha , idea yang bijak. boleh tengok dekat youtube.


Share or Like, thank you.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.