HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Keputusan PSPM 2, Alhamdulillah

Assalamualaikum bloggers...

Firstly, saya nak ucapkan tahniah kepada semua 4 flatters untuk keputusan PSPM 2 .. Usaha anda tidak sia-sia . Tetapi pada yang tak 4 flat tu, jangan kecewa, biar tak rata, asalkan ilmu banyak didada..

Sebenarnya saya pun tak 4flat pun. Tapi, alhamdulillah dapat capai target. Keputusan ni keluarga sama dengan ulang thun perkhawinan ibu ayah saya. Hihihihi, pada mulanya saje nak buat-buat lupa tau pasal result ni takot tak capai target. Tapi, Alhamdulllah doa dimakbulkan.

Tepat  tapi takdelah tepat sangat 10 pagi terlebih beberapa minit baru saya check. First first masuk number matrik n ic tk leh semak tau, haha sebab salah taip. Then bila dah taip betul, saya dup dap dup dap , main tutup tutup mata, sekali dah habis loading tengok keputusan, terus saya yeyyy dan gembira, ibu pun gembir...

Berkat usaha dan doa serta pertolongan guru dan kawan-kawan yang tak putus-putus membantu. inshaallah universiti idaman UM/UKM dalam tangan.Korang ssemua share lah result kat sini ;) jangan malu-malu. Tak bermakna pointer tak cantik, kita akan terus dapat pointer macam tu.  Jangan sesekali putus asa okay. Lepsni pelajar matrikulasi kita sambung degree sama-sama okay dekat universiti idaman kita.

5 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.