HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

ALHAMDULILLAH...7A'S in SPM 2014

Assalamualaikum bloggers. Sekian lama tinggalkan blog dalam 4bulan..akhirnya bertemu kembali..Mulai harini, saya akan mula aktif dalam berblog sebab baru sahaja berhenti kerja dan lebih fokus pada permohonan ke Universiti dan Biasiswa..

Pada 3 Mac 2015, pelajar tingkatan 5 2014 yang menduduki SPM telah mengambil result...
Ya Allah, dup dap dup dap jantung ni masa tunggu... Sbelum result keluar, saya ada termimpi yang saya hanya memperolehi 2A.. Ya Allah..start daripada haritu saya jadi gelisah dengan result...

Kini tiba saatnya...saya ambil result seorang diri tanpa ditemani parents sebab ada hal yang perlu diselesaikan... Target hanya 5A sebab tu je mampu....Semasa cikgu umum kan bahawa pelajar yang memperolehi 5A hanya 18... setelah tunggu dan menunggu..nama saya tiada dalam nama pelajar 5A...

Dah gelisahhhhhhhhhhh :( Kini peljar yang memperolehi 6A hanya 14orang...saya tunggu juga...pun tiada.. Terus ambil handphone dan mesej ibu untuk bagitahu bahawa nama saya tiada dalam senarai 5A & 6A :( Start daripada tu saya mula nak nangis...sebab 7A keatas tak mungkin saya tersenarai...7A hanya seramai 10orang.. saya dah mula putus asa...


Setelah beberapa orang disebut..saya terkejut sangat sebab nama saya FATIN HAZWANI BINTI ABDUL MUTALIB disebut... Ya ALLAH betapa seronok dan sedihnyaa saya..keputusan yang tak disangka-sangkakan....

Ya Allah tak sangka betul..Syukur alhamdulillah..Akhirnya dapat banggakan ibu ayahhh....

Terima kasih Ya Allah atas kejayaan dalam SPM yang Kau berikan..semoga diri ini berjaya sehingga ke menara gading... Maaf lambat kongsi cerita hihihi sebab busy kerja.. Tahniah juga kepada yang lain :D

25 comments:

  1. tahniah, jgn nangis dah, dah dapat kan

    ReplyDelete
  2. salam..tahniah wani..
    http://mamanau89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. sorry late sbb bru baca entry ni tadi.. Untungnyaaa! apa rahsia dpt A banyak kak fatin?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.