HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

My Blog In Media - Berita Harian

Assalamualaikum bloggers.

Lama sungguh tak update blog. Maaf ye , busy sangat. Tempahan customer pun masih ada yang belum disiapkan. Insyaallah dalam minggu atau minggu depan siap.. Harap bersabar, ada lagi 6 orang customer..

Baru baru ni, ada seorang wartawan yang interview aten di fanpage blog aten. Terima kasih kepada Izzaty Akma yang bagi link blog aten pada beliau. Izzaty Akma pun pernah keluar Berita Harian :)

Siapa yang ada beli haritu, dapat lah baca pasal apa yang diinterview :) Hihihi suka sangat first time ni :) Sebenarnya, keluarnya dah lama tapi aten baru dapat tahu dari kawan aten. Memang tak sempat nak beli haritu dah malam.

Nasib baik akak wartawan ni baik hati, sudi post kan kerataan akhbar ni melalui citylink. Terima kasih kak :)
Korang pun boleh juga, tapi melalui karangkraf lah untuk keluar di majalah. Nak keluar dekat surat khabar tu nasib je hihihi, dah interview kan? Rezeki terima kasih Ya Allah :)

17 comments:

  1. Replies
    1. hurmm tak reti nak bagi tips sebab ni ada org yg bg link blog sy dekat wartawan tu :)

      Delete
  2. Waaa bestnya ! Congratulations ! :D

    ReplyDelete
  3. lama akak tak masuk blog ni aiiih..hehe wah..keluar surat khabar...tahniah..moga makin maju ya dear :)

    ReplyDelete
  4. Assalamulaikum, I saw you in 'Blogger Remaja' column in Berita Harian Skor SPM...You are awesome~! May I follow you and your blog is very nice~!

    ReplyDelete
  5. Cantik blog..tahniah! nak belajar edit blog juga.. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum
    terima kasih,ana buat ada yang menjadi ada yang tidak.hehe,apa2 pun syukran jazilan,barakallahu alaiki.jika ada pertanyaan,boleh ana terus komen disini ye ukhti ? insyaAllah.wasalam

    ReplyDelete
  7. bila laa kak tasneem nak dapat keluar jugak :(

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.