My Blog In Media - Berita Harian

Assalamualaikum bloggers.

Lama sungguh tak update blog. Maaf ye , busy sangat. Tempahan customer pun masih ada yang belum disiapkan. Insyaallah dalam minggu atau minggu depan siap.. Harap bersabar, ada lagi 6 orang customer..

Baru baru ni, ada seorang wartawan yang interview aten di fanpage blog aten. Terima kasih kepada Izzaty Akma yang bagi link blog aten pada beliau. Izzaty Akma pun pernah keluar Berita Harian :)

Siapa yang ada beli haritu, dapat lah baca pasal apa yang diinterview :) Hihihi suka sangat first time ni :) Sebenarnya, keluarnya dah lama tapi aten baru dapat tahu dari kawan aten. Memang tak sempat nak beli haritu dah malam.

Nasib baik akak wartawan ni baik hati, sudi post kan kerataan akhbar ni melalui citylink. Terima kasih kak :)
Korang pun boleh juga, tapi melalui karangkraf lah untuk keluar di majalah. Nak keluar dekat surat khabar tu nasib je hihihi, dah interview kan? Rezeki terima kasih Ya Allah :)
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.