HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

SAYA BUAT KERJA HALAL BUKAN HARAM

Assalamualaikum bloggers.

Sekian lama tak update lebih 3minggu rasanya, harini baru dapat update. Maaflah busy sikit tahun ni sebab aten calon spm kan so kena banyakkan masa kepada study :) Setelah sekian lama tak update, aten hanya view blog guna tablet je. Ranking blog pun makin jatuh urmm sedihnya. Insyaallah akan aktif balik lepas ni.

Hmm bukan nak burukkan seseorang ni ke apa. Tapi, dia datang ke blog aten dan lemparkan kata-kata yang menyakitkan hati. 


Aten memang taktahu siapa sebenarnya gerangan manusia ni. Walaupun dia kata macam tu, takpe aten sabar saje. Memang dah pernah kena macam ni. Apa yang tak dipuas hatinya pun aten taktahu. Semoga Allah sahaja dapat membalasnya.

Alhamdulillah rezeki 2014 ni ramai yang membuat tempahan. Syukur....Blog customer pun dalam proses dan akan diupdate hasilnya tak lama lagi. Terima kasih kepada yang support dan yang sudi menempah dengan aten sebab hasil kerja aten dan bukan kerana harganya yang murah atau mahal...

Mungkin kata kata semangat daripada para bloggers, boleh menjadi pembakar semangat untuk aten terus meneruskan perkhidmatan blog ni sampai bila bila :') sebab tak sanggup lah bila manusia macam tu kata begitu kan. hmm .....

13 comments:

  1. kak aten ! dia jeles tu. biarkan !! hahaha mesty follower dia sikit. btw blog yg akak edit sume cntik lawa..... :) walaupun adik x pernah tempah tpi adik taw akak seorang pengedit blog yg handal heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm entahlah ummi. thanks ummi, always support me ea syg :)

      Delete
  2. Aduhaii.. boleh pula dia cakap begitu ya. Mungkin ada lah tu apa2 yang dia cemburukan.. Hmmh, macam budak2 ja perangai.. Kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah niena.. entahlah apa pun yang dia cemburukan tu biar jelah kan..

      Delete
  3. orang saje sakitkan hati kak aten~ abaikan orang macam tu. Patut dipijak berjemaah (eceh :3)

    ReplyDelete
  4. sakai betul anon ni == nampak sgt depa jeles

    ReplyDelete
  5. haters are everywhere ~ tak payah layan manusia macam tu :)

    ReplyDelete
  6. saba la aten.cik anon ni mmg lha perangai tk leh blah >_<

    ReplyDelete
  7. hahaha. ckp kt dia, "at least, aku da masok paper BH hari ni bro. sila jeles"

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.