HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Yeyyy, blog dah berubah rupa..

Assalamualaikum bloggers.

Nampak tak rupa baru blog ni? Haa ni sempena tahun baru dan azam baru. Aten teringin juga nak tukar rupa blog macam bloggers lain. Hihihi walaupun rupa ditukar warnanya tetap pink dan tak akan berubah. Ni sebab aten suka pink. So, warna lain tak pandang sangat....

Ni screenshot template lama aten. Ramai sangat bloggers yang komen tentang header tu and blog aten yang berat katanya...Bagi aten tak berat pun.. Sokaylah komen korang aten terima je.. hihi

But now, sekarang blog dah bertukar..Semuanya hasil tangan sendiri takada nak cilok kat bloggers mana2 pun. Makan berapa jam nak edit ni sebab takut hilang coding. Menangis pulak nanti kan? Tapi, alhamdulillah everything setle. Aten rasa blog sekarang tak berat dah kot? Apa komen korang tentang perubahan blog aten ni? 

19 comments:

  1. Cantik sangat and tak berat pun saya masuk.. :D

    ReplyDelete
  2. omg sgt perfect ah tin huhuhuhu :D
    woot woot!!!
    Hehehhheh betul, tak berat pon?
    Diorang jeles kot XD Hahahha. Tp template baru ni sgt cantik!!!

    ReplyDelete
  3. nice dear. background buat sendiri erk? kak hana pernah try buat sendiri tp tak menjadi pown. haha tp mmg cantik :)

    ReplyDelete
  4. simple and nice je kan dear :) wahh. licha suka. hehe

    ReplyDelete
  5. nice and simple ^^ thumbs up

    ReplyDelete
  6. Silahkan kunjungi WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah dik aten...blog berwajah baru...cantik dan sweet sangat dik...suka akak tengok..

    ReplyDelete
  8. cantikk nye blog awak, pandai awak edit, rajin singgah mai kat blog kite pulak ek, kite follow sini yerp :)

    ReplyDelete
  9. Simple,sweet n nice sangat.kreatif ye hu.x terima tempahan edit blog ke?

    ReplyDelete
  10. cantiknyaaa.kalau nk tempah mcm mana eh?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.