HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Budak Sekolah Tersepit

Assalamualaikum bloggers.

Harini merupakan hari pertama persekolahan bagi pelajar-pelajar sekolah menengah, sekolah rendah dan juga tadika. Mesti seronok kan hari pertama diaorang dapat kawan baru? Dan mesti kelakar juga tengok telatah diaorang yang menangis sebab takut nak pergi sekolah. Hihihi itu sudah biasa kan? Alhamdulillah lah, adik aten yang 6tahun dah tak menangis pergi sekolah. Dah besar katanya.

Tapi kan...................hari pertama sekolah ni ramai betul yang tersepit kan? Alahai kesianya tengok budak budak kecil tu. Apa yang buat diaorang sampai nak sangat masukkan kepala celah kerusi tu agaknya.


Kesian betul tengok diaorang ni... Ada main game kot haha siapa kalah kena masukkan kepala kat situ. Ishhh lepasni nasihatkan adik adik and anak anak kecil supaya jangan buat macam tu lagi. Kan dah susahkan diri and cikgu..

6 comments:

  1. seramnyaaa tgk kerusi kena gergaji tuu. :(

    ReplyDelete
  2. Gulp ! Tertelan air liur nieh tengok gambar2 nieh .
    Nieh mesti kes terlampau Hyper kat sekolah nieh . Hehe...

    ReplyDelete
  3. Aiyaa .. budak sekolah kita la >w<

    ReplyDelete
  4. hahah dulu kak hana suka pergi skolah. tak suka ponteng. haha

    ReplyDelete
  5. kene design kerusi jenis takde palang macam ni la lepas ni kan..budak2 excited sangat tu sampai tersepit.

    ReplyDelete
  6. Anak saya lambat daftar lepas seminggu. Dahlah Xde uniform sbb Xde saiz M. Maybe sebab tu die nangis . " Abe tanak school..Abe tanak school..Abe takut cikgu. Cikgu rotannnn..." Pulak dah.. "Haaa..abe x dgr ckp cikgu kott. Tu sbb cikgu rotan. Lenkali dgrlah cakap cikgu." Puas mama bagi syarahan.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.