Cubaan Membuat Vector Kali Pertama

Assalamualaikum bloggers.

Today aten tak sekolah, haha lepas kemas rumah terus bukak laptop. Demam demam pun bukak laptop *sob sob* . Masa tengah ngadap laptop, terfikir nak edit blog customer, but nanti dulu. Nak buat vector jap, nak try lah katakan.

Lepas dah search tutorial cara nak buat vector, aten terus buat. Act, kita kena rajin search in google tentang benda yang kita taktahu. Kalau tak nanti kita jadi macam katak bawah tempurung. Dan ini lah hasilnya ,


haaa tu dia, sama tak sama tak? haha warna dia aten lain kan, sebab baju and tudung semua hitam, macam tak ceria pulak kan. Siap tambah aksesori lagi tu.

Cuba tekan untuk lebih jelas. Ada makeup kan kat vector tu? Hihihi saje je tu tambah. Anyways...............................

Apa komen korang tentang vector pertama aten?

Nota kecil :- Masa untuk makan kemudian edit blog customer.....
Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Syoknya berdoodle ni kan?

Assalamualaikum bloggers.

Mana pergi semua ni? Dah lupa blog kita ke? Janganlah macam ni :'(

Hihi today aten ada buat satu doodle. Saje try try dulu. sebab ada orang namanya Azwar Syuhada nak tempah doodle. So first step sekarang ialah, belajar buat doodle dulu.


Kalau boleh tinggalkanlah komen sikit tentang doodle terbaru aten ni. Boleh tak? Mana tahu nanti aten boleh betulkan untuk masa akan datang..

Sesiapa yang nak tempah doodle, boleh lah inbox aten kat sini http://facebook.com/ateyngemox. But doodle takdelah superb like other doodlers buat. Aten buat setakat yang aten mampu. Untuk tempah benda lain pun boleh like template blog, banner, header, menu tab bergambar :)

Wating list tempahan :- Anmuy (template blog) (paid) , Azwar (Doodle Berspek mata) , Kak maizura (template blog + header + banner free)

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Topup Giveaway By Nabila Medan

Assalamualaikum bloggers.

Today aten nak join giveaway kak nabila. siapa tak kenal kan akak famous kita tu? hihi jom join kasi meriah giveaway ni. Hadiah dia best tau :D


Tekan banner untuk join :D

Syarat dia tak banyak dan tak susah. So tak susahlah korang untuk join sekali. Jangan lepaskan peluang. Tarikh tutup 23 jun. tak lama lagi je... Semoga dapat lah hadiah yang terpapar kat situ tu :p
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Setahun Pemergian Arwah Yasmin J Hunwick

Assalamualaikum bloggers.

Korang ingat lagi tak gadis lawa yang bernama Yasmin J Hunwick yang meninggal akibat kemalangan jalan raya haritu pada 3 june 2012? Kalau ingat lagi baguslah.


Tadi blogwalking blog arwah. Tak sangka sudah genap 1 tahun arwah tu pergi. Mari kita sedekahkan alfatihah buat arwah yasmin.


Jom kita baca blog arwah. Klik Sini

Blog arwah sentiasa diupdate oleh mama papa nya. Tak pernah sunyi. Aten suka baca entry yang didrafkan oleh arwah kemudian dipublish oleh mamanya.
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Tempahan Blog Rakiena & Header Syira

Assalamualaikum bloggers.

Ni tempahan dari syira dan kak rakienah hijau. Sorry lambat update. dah berapa bulan dah tempahan ni. Baru nak update ha. Lupa nak update. Btw thanks tempah :)

Aten buat berdasarkan detail yang diberi. So nak yang lagi cantik, bagi lah detail blog yang korang nak okay :)



Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Jadi Duta Kecil WeChat? Wah...

Assalamualaikum bloggers.

Semakin sunyi blog aten. Hm takada siapa nak datang ke? Hihihi act semalam ada akak ni inbox fb aten. Dia tanya nak jadi duta kecil wechat tak? korang cer baca bawah ni.


Duta ada banyak maksud rupanya. Hihihi so janganlah suspend tengok tajuk entry. Ni jadi promoter wechat je :p

Look? Senang je nak jadi duta wechat. Yang penting followers + friends lebih 10k. But bila nak dapat RM25 satu post tu, mesti like kena lebih 100+.

This tuesday, sis eyma will roger me. Hope that you all can help me to increase the likers of the post yang akan sis eyma bagi.
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Pemenang 1 Week School Holiday Segmen

Assalamualaikum bloggers.

Haa tiba lah saat seperti yang dijanjikan. Dup dap dup dap degupan jantung korang nak tahu keputusan kan. Harap keputusan ni diterima oleh semua orang. Tiada pilih kasih okay o.O



- Topup RM5 x2pemenang sponsor by  Nur Nabilah
- Topup RM3 x2pemenang sponsor by  Azwar Syuhada
- Pashmina x5pemenang sponsor by Ezzaty Farhana

Terimalah pemenang segmen kedua saya *bunyi drum* ...........................................

Pemenang tempat pertama jatuh kepada :

No bertuah 16 : http://apple-crunchh.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html

Hadiah Dimenangi :
- Pashmina (tuntut sini)
- Topup Rm5 (tuntut sini)
- Topup RM3 (tuntut sini)

Pemenang tempat kedua jatuh kepada :

No bertuah 39 : http://www.cikfie.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html

Hadiah dimenangi :
- Topup RM5 (tuntut sini)
- Pashmina (tuntut sini)

Pemenang tempat ketiga jatuh kepada :

No bertuah 11 : http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html

Hadiah dimenangi :
- Topup RM3 (tuntut sini)
- Pashmina (tuntut sini)

Dua pemenang saguhati jatuh kepada :

No bertuah 109 : http://umikasum.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html

Hadiah dimenangi :
- Pashmina (tuntut sini)

No bertuah 45 : http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html

Hadiah dimenangi :
- Pashmina (tuntut sini)

20 pemenang bertuah pula jatuh kepada :

No bertuah : 50 | 97 | 77 | 40 | 37 | 104 | 23 | 111 | 22 | 35 | 107 | 71 | 4 | 2 | 80 | 32 | 12 | 25 | 20 | 103

Hadiah dimenangi : 
- Bloglist sebulan x20pemenang oleh saya sendiri

Kepada pemenang pemenang yang dapat hadiah dari sponsor sila ikut detail ni dan hantar kepada sponsor yang taja hadiah awak.

Detail untuk pemenang tempat pertama, kedua, ketiga
- LINK ENTRY PENGUMUMAN PEMENANG : http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/06/assalamualaikum-bloggers_9.html 
- PEMENANG TEMPAT KE BERAPA : 
- ALAMAT RUMAH (for hadiah yang kena pos) :
- JENIS NOMBOR TELEFON (untuk hadiah topup) : MAXIS / CELCOM / DIGI
- HADIAH DIMENANGI :-

Detail untuk pemenang saguhati

- LINK ENTRY PENGUMUMAN PEMENANG : http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/06/assalamualaikum-bloggers_9.html
- ALAMAT RUMAH (for hadiah yang kena pos) :
- HADIAH DIMENANGI : PASHMINA
- PEMENANG SAGUHATI (isi nombor bertuah awak) :

Segala keputusan dibuat oleh saya sendiri. Tiada pilih kasih. Tahniah kepada yang menang. Yang tak menang, cuba lagi nanti pada segmen saya yang seterusnya.... Always support me from back ^^ Iloveyouall :*
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Segmen Tamat. Tibalah masa pengumuman

Assalamualaikum bloggers.

Untuk pengumuman semua peserta 1 week school holiday segmen dah tamat pada pukul 11:30 malam semalam. So, keputusan akan diumukan pada pukul 9 malam harini.

Minta maaf kepada :-
  • seorang peserta yang linknya ditolak kerana lambat penyertaan. 
  • seorang peserta yang linkya tidak dapat dijejak o_O
Keputusan yang dibuat menggunakan random.org. Hadiah istimewa diberi kepada 5 orang pemenang bertuah. Oleh kerana peserta segmen ni lebih daripada 100 dalam masa seminggu, aten tambah hadiah bloglist sebulan untuk 20 orang bertuah.

Walaupun hadiah tidak begitu menarik dari aten, so harap korang terima. Jangan lupa keputusannya malam ni. Sekian, salam maghrib buat semua.

PENGUMUMAN PEMENANG SEGMEN 
AHAD JAM 9 MALAM 
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

1 Week School Holiday Segmen by Fatin Hazwani

Assalamualaikum bloggers.

Dengan lafaz, Bismillahirahmanirahim.....Today aten nak lancarkan satu segmen khas untuk cuti sekolah. Harap kali ni dapat sambutan dari para bloggers dan followers.

STICKY POST*
AHAD 2 JUN 11:30MALAM - SABTU 8JUN 11:30 MALAM

1. Warganegara Malaysia (lelaki & perempuan)
2. Follow blog Fatin Hazwani *wajib tekan JOIN THIS SITE*
3. Tulis tajuk entry "1 week school holiday segmen by FH".
4. Copy code entry bawah ni kedalam ruang html post awak lepas tulis tajuk.


credit kak mialiana

5. Hantarkan url entry segmen korang di bahagian komen entry ni *wajib*
6. Follow semua blog sponsor *wajib*
-----> Nur Nabilah || Azwar Syuhada || Ezzaty Farhana

7. Like Fanpage sponsor *wajib*


8. Follow twitter sponsor kalau ada twitter


Hadiah yang bakal dimenangi : Topup RM3 (x2) Topup RM5 (X2) Pashmina (x5)

Syarat yang simple dan tak banyak. Hope ramai yang sudi join segmen aten kali ni. Insyaallah kalau ada rezeki awak boleh menang. Aten cari 5 pemenang. Boleh tengok pembahagian hadiah di bawah. Dipilih secara random.

Pemenang pertama
- Topup RM5
- Topup RM3
- Pashmina

Pemenang kedua
- Topup RM5
- Pashmina

Pemenang ketiga
- Topup RM3
- Shawl Pashmina

Saguhati
- Pashmina x2 orang

Semoga segmen kalini dapat sambutan yang memuaskan daripada para bloggers and followers. Hanya hadiah itu sahaja yang mampu aten terima daripada sponsor yang baik hati :) 

Peserta yang tidak ikut syarat, penyertaan dibatalkan.
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Giveaway "I Love U" Chocolate

Assalamualaikum bloggers.

Klik banner untuk join :)

Today, join lagi giveaway daripada penganjur Kak Nabiela Biela. Haaaa lain daripada yang lain kan giveaway ni? Apa lagi jom join and meriahkan giveaway kak nabiela ni :)

Siapa yang suka chocolate mesti dia akan terus join tanpa fikir panjang :D Haha macam aten. Cepat cepat, tarikh tutup 13 jun seminggu sahaja. Hadiah dia semestinya chocolate lah kan. Tapi chocolate bukan sebarang chocolate tau.

Mari join ramai-ramai ya bloggers tersayang........mana tahu ada rezeki kita nanti kan ^^
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Double Giveaway By Muhd Zuhri

Assalamualaikum bloggers.


Jom ramai ramai join giveaway ni. Hadiah superb gilaaaaaaaaaaaaa. Lagi-lagi kalau dapat jadi top refferal.. Nak tahu apa hadiah ni?

Hadiah top refferal RM100x2.
Harap harap dapat jadi top refferal lah kan :3

Hadiah lain pun awesome jugak tau. Tak rugi joinnnnn. To muhd zubir, syaratnya sedang dilaksanakan :D Jom ramai-ramai joinnnnnn kasi meriah ini giveaway :D

Tarikh tamatnya ialah pada 27 jun 2013. Cepat cepat. Nampak macam lama habis, tapi masa berjalan cepat je tau ^^
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Baru sign up ASSIGN JOBs dah dapat $2.55

Assalamualaikum bloggers.

Tadi, check entry entry terbaru bloggers kat dashboard. Ramai yang update pasal Assign Jobs . Aten pun macam peliklah. So, bukak lah satu persatu entry diaorang. Bila dah baca, k dah paham dah. Tu website nak buat duit.

Assign Jobs ni sama je rupanya dengan Says.com, ChurpChurp, Nuffnang semua tu. So, aten pun sign up. Wahh sign up je dah dapat upah $2.00 . Siapa nak bagi kan? Tapi $2.00 kalau duit malaysia berapa ek? 

So, dengan pantasnya aten tekan keempat-empat available jobs yang ada.


Nampak keempat-empat job finished. Haha baru dua job je dapat upah. Tengok dah jadi $2.55 dah duit aten. Tak sampai berapa minit. Aten tekan lagi availble jobs, tapi dah takde dah buat masa sekarang. Tunggu besok pulak :3

Best kan buat duit macam ni? Haa apa tunggu lagi jom SIGN UP Assign Jobs cepat. Duduk depan laptop je boleh dapat duit macam tu dengan mudah. Apa tunggu lagi. KLIK SINI :)
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Tutorial Date, Comment, Labels bawah Posttitle

Assalamualaikum bloggers.

Today aten berkesempatan untuk buat tutorial yang direquest oleh Izyan dan Nabilah. Rujuk bawah ni untuk tahu lebih lanjut. Credit to Kak Nabila.


1. Dashboard > Template > Edit Template
2. Click pada kotak html tu dan tekan F3 kemudian search code <div class="post-header-line-1"> (rujuk gambar bawah) 


- code yang korang kena cari kat num 2 ada ada dua code tau. So, korang guna code yang kedua okay bukan yang pertama. (guna yang pertama takkan jadi)

3. Copy code bawah ni dan paste dekat bawah code yang korang cari tadi

<div style='margin-top:-21px;padding:5px;width:620px; margin:2px;background:#ffe0ec; color:#000000; font:11px tahoma;'>
        <font style='background:transparent url(http://i.imgur.com/ldhvj.png) no-repeat scroll left;padding-left:12px;'>Publish on : <data:post.timestamp/> </font> <font style='background:transparent url(http://i.imgur.com/ldhvj.png) no-repeat scroll left;padding-left:12px;'>There is : <b:if cond='data:post.allowComments'>
<a class='comment-bubble' expr:href='data:post.addCommentUrl' expr:onclick='data:post.addCommentOnclick'><data:post.numComments/> Comments<span style='font-size:12px'> </span></a>
          </b:if></font> <font style='background:transparent url(http://i.imgur.com/ldhvj.png) no-repeat scroll left;padding-left:12px;'> Labels : <b:if cond='data:post.labels'>
<b:loop values='data:post.labels' var='label'>
<a expr:href='data:label.url + &quot;?max-results=8&quot;' rel='tag'><data:label.name/></a>,
<b:if cond='data:label.isLast != &quot;true&quot;'/>
</b:loop>
          </b:if></font></div>

  • Merah - basic code macam biasa semua mesti dah tahu kan.
  • Biru - Icon tepi Title (eg: publish at : blalalalala) . Bila icon lain ditukar, pastikan padding-left jugak tukar ye. Nanti korang paham lah bila buat.
4. Preview dulu tengok jadi ke tak.
5. Save. Done :)

Ada apa apa yang tak faham, boleh tanya di komen okay. Goodluck ^^
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Bakal Pemenang 1 Week School Holiday Segmen

Assalamualaikum bloggers.

Alhamdulillah, sambutan daripada para bloggers amat menggalakkan. Terimakasih kepada yang join. INsyaallah ada rezeki korang untuk dapat hadiah. Teruskan support aten ye.. Ranking dunia makin turun ni :'(

BLOGLIST SEBULAN DARIPADA FATIN AKAN DIBERI KEPADA 10 ORANG YANG PEMENANG BERTUAH.

Check link korang ada ke tak okay, kalau tak ada bagitahu. Blogwalking lah bakal pemenang ni jugak untuk mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers :)

1. http://nur-sorfina-aqilah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
2. http://arnilala.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
3. http://yayaaaank.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
4. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
5. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
6. http://alwaystandingstill.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
7. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
8. http://faralalalala.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
9. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
10. http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
11. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
12. http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
13. http://tampawan.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
14. http://norossakinah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
15. http://imaneeda.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
16. http://apple-crunchh.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
17. http://l-e-a-w-e-s-o-m-e.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
18. http://ain-nadia.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
19. http://xeerazara.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
20. http://nurulezateeob.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
21. http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh_2320.html
22. http://diarionline-ku.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh_2.html
23. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
24. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
25. http://jehanlifestory.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
26. http://adudupurple.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
27. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
28. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
29. http://exoticskpoppers.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
30. http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
31. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
32. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
33. http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
34. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
35. http://missjiemarsin.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
36. http://ciknyoonyalita.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen.html
37. http://hajarashikin.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
38. http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
39. http://www.cikfie.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
40. http://lovelyryeowook.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
41. http://join-too.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
42. http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
43. http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
44. http://sayatakpandaiberblog.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
45. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
46. http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
47. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
48. http://saidatulnadia13.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
49. http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
50. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
51. http://pinkykorean21.blogspot.com/2013/06/school-holiday-giveaway.html
52. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
53. http://anis-tikah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
54. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
55. http://syahirayusuff07.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
56. http://preciousloveasfa.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
57. http://justforfund.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
58. http://malihah-dan-giveaway.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
59. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
60. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
61. http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
62. http://feeraakira.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
63. http://we-are-young-99th.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
64. http://amirahamer.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
65. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
66. http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
67. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
68. http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
69. http://iamatikahhh.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
70. http://randomtalking123.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
71. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
72. http://mimifaziana.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
73. http://liyanapunyastory.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
74. http://ainathirahmohamadrizal.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-her.html
75. http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
76. http://ceritera-syera.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
77. http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
78. http://ohmymustachee.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
79. http://lawyersofia.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
80. http://peningpenings.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
81. http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
82. http://rainingofmylife.blogspot.com/2013/06/segmen-1-week-school-holiday-segmen-by.html
83. http://zira-cool.blogspot.com/2013/06/jom-join-segmen-yang-dianjurkan-oleh.html
84. http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
85. http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
86. http://fattytissue.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
87. http://realsinglesmarties.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
88. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
89. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
90. http://greenielife23.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
91. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
92. http://jamie-jamilah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
93. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
94. http://www.cahayapermata.my/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
95. http://eatmakeread.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
96. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
97. http://www.anisforeveralone.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
98. http://stuffyies.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
99. http://nabilahlokaman.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
100. http://sfhbelog.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
101. http://kakijoin.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
102. http://eiramahirah.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh_7.html
103. http://nizzatisamat.blogspot.com/2013/06/1-week-holiday-segmen-by-fh.html
104. http://little-cuteblog.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
105. http://i-am-overtherainbow.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
106. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
107. http://yyunie.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
108. http://sakurafara6.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
109. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
110. http://cutelikebee.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fh.html
111. http://ninakaryana.blogspot.com/2013/06/1-week-school-holiday-segmen-by-fatin.html
112. Siapakah mereka yang seterusnya??
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Seniman S.Shamsuddin meninggal dunia. Al-fatihah...

Assalamualaikum bloggers.


Al-fatihah buat Seniman Veteran S.Shamsuddin yang telah kembali ke rahmatullah pada jam  10:56 pagi. Arwah menghembuskan nafas terakhirnya di rumahnya, Singapura.

Siapa je yang tak kenal seniman veteran yang popular ni kan? Arwah pernah berlakon dalam  Ali baba bujang lapok, Nujum Pak belalang, Bujang lapok dan lain-lain.


Seorang demi seorang seniman popular meninggalkan kita. P.ramlee dan kini S.Shamsuddin. Walaubagaimanapun, segala cerita yang dilakonkan tetap ditayangkan sehingga ke tahun dua ribu...

Semoga arwah ditetapkan dengan orang orang yang beriman. Al-fatihah .....
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.