Segmen mungkin akan dilaksanakan tapi..

Assalamualaikum bloggers.

Berkenaan entry yang aten post semalam, siapa yang tak baca boleh lah baca. [KLIK SINI] . Hurm buat masa ni aten hanya ada dua sponsor yang betul betul ikut hadiah yang tersenarai.

Aten ada sponsor 1 hadiah. Buat masa sekarang ni ada 5 hadiah yang sama. Secret lah hadiah tu. Tapi bukan hadiah pasal blog blog. Kalau ada lagi yang nak sponsor, boleh contact aten kat sini [KLIK SINI].

Siapa yang bermurah hati tu, boleh lah sponsor segmen aten yang mungking akan dilaksanakan. Hope dapat sambutan lah bukan macam haritu. :'(


Harap sangat masih ada yang support aten dalam blog ni :')

Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Selamatkan bayi dari lubang tandas?

Assalamualaikum bloggers.

Tengok tak berita tadi? Kesian betulkan bayi yang tersumbat kat lubang tandas tu. Tak berperikemanusiaan betul manusia yang buat macam tu. Alhamdulillah bayi tu masih hidup walaupun tersangkut katlubang tandas tu. Kita hanya mampu berdoa, Semoga Allah membalas berbuatan manusia yang telah melakukan tu.

Kat bawah ni ada gambar dia yang menusuk hati korang. Siapa yang tak tengok berita, boleh lah tengok sekarang. Serius sedih :'( Kejadian ni berlaku kat CHINA. Okay dulu sup bayi pun berlaku kat china. Ayoyooyoyo ....

Sumber daripada Billyinfo.











Semoga bayi itu dapat hidup dengan sempurnanya :)

Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Pencarian sponsor untuk segmen cuti sekolah?

Assalamualaikum bloggers.

Cuti sekolah ada lagi 12 hari. So aten nak ambil kesempatan nak buat segmen. Jadi, aten nak cari sponsor untuk harini. Siapa yang berminat untuk sponsor boleh contact aten kat facebook.


Send message di link atas untuk sponsor :)

Pencarian sponsor akan tutup pada bila bila masa. Aten akan pilih hadiah yang menarik daripada mereka yang nak sponsor. Hadiah untuk blog seperti blog review & bloglist aten tak diterima kot? Kalau ada saguhati nanti aten terima.

Cepat cepat siapa nak jadi sponsor. Segmen akan bermula esok pada pukul 12 tengahari insyaallah. Segmen kali ni takde limit peserta. Siapa yang join itu jelah, dan pemenang akan dipilih :)

Jadi sponsor boleh tingkatkan ......

  •  Bilangan followers di blog, facebook, twitter
  • Jumlah tabung duit online awak
  • Traffic blog awak
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Pembedahan blog selesai, Yey.

Assalamualaikum bloggers.

Sorry sebab dah hampir sebulan blog private. Ni semua sebab blog tngah edit then tangguh tangguh sebab busy lah tahun 2013. Exam tak putus putus, homework berlambak. Rasa stress jugak lah tahun ni.

Alhamdulillah selesai jugak edit, nampak simple daripada yang sebelum. I just want your comment about my header. Okay tak header tu? My inspiration header Yaya Bloggies. Itu aten yang lukis using Paint Tool Sai.


And this is my new sidebar. Okay tak korang kalau macam ni? Tetiba dapat idea nak buat sidebar macam tu. Hihihi ^^


Jangan curi atau crop doodle saya. Penat lukis. Even tak berapa nak sempurna, i'm still usaha buat.
Thats all for today. Leave your comment about my new design... :D
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.