PORTFOLIO MAKEOVER BLOG TUTORIALS FREEBIES AUTHOR BLOG HOME PAGE

Sup Bayi Manusia???? You Steal My Cbox??

Assalamualaikum bloggers.

Malam ni sunyi je blog. Tak ramai pun datang. Hmm mana korang ni??? Taknak support lagi ke? :) K malam ni bukanlah nak cerita pasal tu. Banyak lagi nak dicerita.

Eh terkejut tak tengok tajuk tu?????? ;D

Tengok pun dah macam pelik je kan dengan tajuk tu. But itu lah yang terjadi. Tadi duduk tekan new feeeds kat facebook, ternampak satu artikel pasal ni. Sup Bayi Manusia?? Dah takde sup lain nak buat ke wahai rakyat di China tu?

Mari baca artikel dari entry yang telah saya copypast dari blog Sinar Islam29.

Entah benar atau tidak, wallahu a’lam. Tetapi berita yang sudah basi ini dilaporkan oleh The Seoul Times tentang aktiviti memakan sup ‘bayi manusia’ yang telah meninggal dunia atau pun keguguran di wilayah selatan Canton (Guangdong), China.
Ianya sekarang menjadi satu trend di sana memakan sup herba bayi itu untuk kesihatan dan menambah tenaga batin / kekuatan seks. Salah seorang yang memberi pengakuan tentang keberkesanan sup herba bayi itu ialah seorang pengurus kilang yang sudah berumur 62 tahun. Dia menunjukkan isterinya di sebelahnya yang baru berumur 19 tahun dan mereka membuat hubungan kelamin setiap hari tanpa masalah.
 Bayi yang meninggal dunia ketika lahir berharga 2000 Yuan dalam matawang China. Sementara bayi yang keguguran pula berharga beberapa ratus Yuan. Camam2 kan? Manusia sudah menjadi cannibal , cuma mereka bukan makan manusia hidup2, tetapi bayi yang telah mati, semata2 kerana nafsu seks dan bagi yang menjual pula kerana duit.
Sanggup mereka menelannya ya dan tukang masak pula sanggup menyediakan resepi sedemikian rupa. Dunia sememangnya sudah hampir sampai ke penghujungnya, perkara-perkara yang tidak masuk akal dan tidak munasabah dilakukan pun sudah banyak dilakukan sekarang. 

 Semoga dijauhkan dari perkara2 yang sedemikian rupa ……


Dan cerita saya untuk yang terakhir ialah tentang seseorang blogger ni. Penting. Jika awak hadir di blog saya, mohon baca wahai Mahaneyamran.

Mohon sangat awak tukar code cbox awak di blog. Saya mula perasan bila saya post kat cbox awak, apa yang saya post masuk di cbox saya. Bukti dibawah. Malas nak cerita panjang. Sekian.

Keluar nama aten kaN? Tulah apa yang aten hantar kat blog dia, keluar kat cbox aten. 
Dah terbukti pun. tAK Caye? Bukti bawah ada.

 my edt html code.

her pagesource.
terpaksa bukak sebab nak check.
See sama kan id cbox kitaorang???? and that mine.
Girl, please change the code before i drop you.

Share or Like, thank you.

Anon menyerupai kita. Omaigattt, baca please.

Assalamualaikum bloggers ;)


Kat dunia ni tak semua orang suka kita kan? Tak semua orang boleh tengok kita senang kan? Okay takpayah ambil tahu pasal orang macamtu. Bagi aten, orang tu dia tak reti nak aturkan hidup dia supaya happy macam kita. Apa yang dia tahu aturkan adalah merosakkan nama baik, hubungan orang dan whatsoever.

Sekadar peringatan bloggers sekalian, anon sekarang sudah berleluasa/bermaharaja lela di blog. Kekadang bukan bloggers, kekadang makhluk Allah dari facebook/twitters/myspace/whatsoever datang ke blog kita jadi sebagai ANON.

Kalau datang kat blog kita jadi ANON takpelah. Peduli apa kita kan? Yang buat para bloggers sakit hati adalah, apabila dia MENYAMAR JADI KITA (EMPUNYA DIRI) di blog orang lain. Seperti di blog izyanstory.blogspot.com dulu. Pernah ada entry pasal dia. Boleh tekan di labels atau DISINI.

Kalau dia menyamar jadi kita di blog orang lain dan bawa cerita okay takpelah. Ni kalau bawak cerita buruk seperti FITNAH/MEMAKI blogger tersebut, kat parah tu????

Tolong saya hapuskan manusia sebegini. Sebab ada satu makhluk Allah pergi kat blog kawan saya, then mintak code apa tah. Saya pun taktahu. Lagipun terbukti seminggu saya tak online. Bila kala pulak saya pergi blog orang tu. Huh -.-

For ur information, this is my IP :- 180.74.225.64
(nak tengok ip korang? pegi sini ; http://www.whatismyip.com/)
Kalau ada manusia yang menyamar jadi saya, sila lihat IP nya dulu okay. 

Sekian................. *sedang busy buat freebies*

Share or Like, thank you.

Blog Review By Me Part II

Assalamualaikum bloggers.

"Di petang yang indah, diriku berasa sangat bosan. Bla bla bla bla, apa yang aku merepek ni"

Hahaha, harini bosan taktahu nak buat apa. So, tadi tetibe ada bling bling lampu mentol menyala kat otak nak buat blog review. Wuuuuuu ^^ Ada beberapa blog yang aten review harini ;) Jom tengok blog diaorang :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Nampak header comel atas tu? Comel kan? Aten stalk blog dia tadi. Sebab dia ada komen kat blog aten ^^ Blog ni double wooowwww lah bagi aten. Tiada komen negatif pun daripada aten. Semuanya superbbb. Cenggini (y) bak kata facebook.

Widget di sidebar tersusun. Entry awesome gitu :D Suka baca ^^ Design warna blog yang cantik :D Aten jatuh cinta dekat header dia sebab ada CJ7 yang cute tu :3 So, jom lah terjah blog dia. Alang2 follow, read, komen lah entry dia ^^ Tak guna ada blog jadi sombong kan ;)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ni lagi satu blog. Errrrrr buat den jatuh cinta jugak dengan blog ni. Awesome sesangat ^^ Gabungan warna yang woowww gitu ;) Biru pink temanya aten rasa. Aten main cakap atas apa yang aten nampak. Blog yang kemas segalanya tersusun.

Header dia pun aten jatuh cinta :D Dah dua header blogger yang buat aten jatuh dia. Haaa for ur information, sis akma ni ada buat giveaway. Jom join sambil tekan sini http://memories-si-akma.blogspot.com/2013/01/new-year-ga-by-cik-akma.html . Hadiah triple woow :D Join sebelum terlambat. Tak menyesal punya kalau join ^^ So, jom lah terjah blog dia. Alang2 follow, read, komen lah entry dia ^^ Tak guna ada blog jadi sombong kan ;)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Eh, ada budak comel tinjau kita lah. Amboi2 :D Siap pasang security guard comel gitu. Hehehe dont worry kita tak ambik apa pun dari blogawak dear. K stop. Nak cakap blog dia memang comel dan superb. Lagi lagi header. Alahai comelnya ;)

Tak silap aten, liyaa ni pandai buat doodle ^^ Rasanya tu doodle dia sendiri. Memang awesome ;) Tabik awak dear. Nak mintak awak jar cemana nak buat doodle boleh? *muka comel* Hehehe ;) Anyways, blog ni comel, cantik dan awesome ^^ So, jom lah terjah blog dia. Alang2 follow, read, komen lah entry dia ^^ Tak guna ada blog jadi sombong kan ;)

Share or Like, thank you.

Blog aku bukan blog lucah -.-

Assalmualaikum bloggers ;)

Sihat tak sihat tak? Hehe tetiba. Padahal baru update blog semalam. Nak bagitahu, today hari last aten update blog. Maybe cuti minggu depan aten akan update lagi ^^

Mesti kaget kan sama tajuk entri aku? Haha indon mari :D Jangan terkejut sangatlah. Anyways, tadi check stats blog aten. Bila dah check2, tengok kat search keywords terjumpa satu artikel ni. Haha tah siapa lah yang search ni.

 Tekan gambar untuk lebih jelas.

Nampak kan apa dia search. "SITI HAJAR BOGEL" . haha siapa siti hajar tu? siapa? siapa? Aten pun tak kenal. Tah papelah orang yang search ni. Blog den bukan blog lucah sampai kau nak search artikel tu.

Anyways, aten baru siap design blog aten. Nampak lain sikit kan. Background gradient, sidebar semua ;) Sukanya aten. Hehehehe ^^ Adaorang ckp blog aten loading? Ummm yeker? Cer komen sikit.

Aten bukak biasa sahja. Dah check kat speed test pun tak lambat. Maybe kelajuan internet korang slow kot :D Tak percaya tengok ^^


Tinggalkanlah komen tentang new design ^^

Share or Like, thank you.

Tempahan Header Fatin & Blog Nyna

Assalamualaikum bloggers ;)

Lama kot tak update blog kan? Hmm busy sikit seminggu sekolah ni. Penat. Ni cuti 4 hari dapat lah luangkan masa kat blog ni.

Beberapa hari yang lepas, KAK NYNA & fatin nadhirah ada buat tempahan Header & Footer. Diaorang tempah lama, tapi aten lambat buat sebab sekolah. Nasib baik diaorang sanggup tunggu.
Tempahan Dari FATIN. Dia tak bagi tahu nak tema warna apa. Maklumat tak lengkap. So aten buatlah ikut kreativiti aten. Tapi nasib baik dia cakap dia nak header yang mcm mana.


Dan ni pulak tempahan dari KAK NYNA. Width header, tajuk header and footer kak nyna tak bagitahu nak letak apa. So aten main letak je.

Amacam okay tak? heehehee komen lah sikit ;)
Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

Share or Like, thank you.

Freebies Doodle Laptop.

Assalamualaikum.

Tadi check kat cbox, ada sorang bloggers minta aten bagi freebies laptop cm kat header aten tu. Okay now aten bagi. But this is not mine. This is Misstina punya :) Aten bagi yang tidak berwarna+transparent, berwarna dan bercorak. Boleh ambil. Bila dah ambil, komenlah. Penat tau color kan -.-

http://i.imgur.com/AeXtC8O.png
*original*


Laptop berwarna ; 

http://i.imgur.com/9Fq4CXI.png

http://i.imgur.com/lyep1fc.png

http://i.imgur.com/ltQ1KD4.png

http://i.imgur.com/U5wsvlr.png

http://i.imgur.com/d26nWfF.png

Laptop bercorak ;
http://i.imgur.com/n4QoSCI.png

http://i.imgur.com/sy2ho3k.png

Dah ambil tinggalkanlah komen ^^ 

Share or Like, thank you.

Design changed+Like It+Anon Sesat.

Assalamualaikum bloggers ;)

Amacam sekolah? okay? Best tak? hehe, dah mula belajar belum? ;) Sebelum nak mulakan entry, nak cerita juga pasal sekolah. Eh, budak form4 :D Korang ambil aliran apa? Kongsi lah nak tahu jugak ;) Aten ambik prinsip akaun, addmath & ekonomi asas :)

Hm, mula mula nak ambil graphic komputer, tapi aten tak pandai lukis. Cikgu tu pun kata. But, aten mahir komputer. Tak tahu dapat ke tak. Sebab graphic komputer ni pakej pilihan kedua aten :D

Eh, nampak tak perbezaan header and footer aten? Or mana mana lah. Nampak tak? heee, aten boringlah pulak dengan design tu. So aten tukar baru.

Ni design lama aten ;


Malas nak printscreen sampai bawah. Hehe sekarang tengok lah yang baru. Mesti korang nak kutuk kan???? Kutuklah dipersilakan. -.- Design baru ni berkat daripada idea aten sendiri.

Dah berapa kali ANON SESAT datang blog aten kata tiru blog sorang blogger famous tu?? Erk?? Hingin pulak aku. Apa yang aten buat dulu dia pulak buat. Then kate den tiru dia. Hotak mu lah. Kalau blog ni ada time bila blog siap design, memang aku printscreen tunjuk kat kau ANON. Tak suka blog aku, kau boleh tekan pangkah dan jangan datang lagi. Lagi senang, blog website aku kat laptop kau. Jangan datang-datang kat blog aku.

"Hmm penah jugak rasa nak berhenti berblogging. Tapi, sayang :'( Dah ramai bloggers dari followers aten yang aten dah kenal. hmm so, koranglah harapan dan semangat aten untuk terus berblogging tahu. so janganlah buat aten mcm ni. hm sedih :( tak pernah pun buat jahat kat bloggers lain :/"

Taktahu nak taip apadah, sampai sini sahaja. K byebye. Komenlah tentang new design blog aten. Eh lupa nak ckp, blog tengah dalam proses pengeditan :D

Share or Like, thank you.

What kind of blogger are you?

Assalamualaikum bloggers ;)


First thing nak cakap, HAPPY NEW YEAR 2013 to all bloggers yang sedang baca. Semoga tahun 2013 ni akan menjadi lebih baik daripada 2012. Tapi, sayangkan tahun 2012 baca kenangan manis bagi aten :'/ Hm apa azam baru korang tahun 2013 ni? Marilah share.

NI MERUPAKAN ENTRY PERTAMA TAHUN 2013 :D
NAMPAK TAJUK KAT ATAS TU? 
TU ATEN NAK STORY HARINI.

Sejak berada dalam dunia blog selama 2 tahun, aten nak tanya betulka followers aten ni sombong? "hm eh kenapa aten tanya macam tu?" Bukan apa, itu apa yang aten rasa :) Aten rasa selama dalam dunia blog, aten tak pernah nak sombong dengan sesape kan? Apa yang ditanya, direquest, dicakap, semua aten balas. Tapi, taksangka lah pulak yang ni aten dapat :)

Yelahkan, betul kata orang tak semua orang kat laman sosial ni suka kita. Kekadang, datang kat kita semata-mata hanya ingin meminta pertolongan. P/s; aten dah banyak kena dah :) Selagi sifat sabar yang ada dalam diri ni ada, aten mampu lagi bersabar dengan perangai orang seperti tu.

Allah suka dengan orang penyabar kan? :) So, apa orang buat kat kita, kita kena sabar dan jangan balas balik. Aten bukan macam blogger famous, semua orang suka :) 

Setakat sini sahaja entry untuk waktu ini :) Aten tengah nak siapkan tutorial request yang menimbun kat sidebar tu untuk bloggers. *terharu ada yang masih nak request dgn aten* Thanks kepada siapa yang sudi baca *lap air mata*

Kepada pemenang yang belum tuntut hadiah, sila tuntut.

Share or Like, thank you.