HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Syasya Solero, Bobo & Amar dalam WHI

Assalamualaikum blogger.

Siapa tengok wanita harini ini tadi? Ada si cantik Syasya Solero, Bobo dan Amar kan. Siapa tak kenal Syasya Solero dan Bobo yang semakin popular di laman sosial. Syasya Solero, Bobo dan Amar sudah terlibat dalam bidang seni. Tahniah.

Syasya & Bobo yang sering di bash akhirnya muncul di kaca tv. Mahu tak terbeliak bijik mata diaorang. Bobo dapat tawaran dari MIG. Syasya juga dapat untuk iklan dan video klip. Amar dengan lagu yang diciptanya :)


Kalau siapa yang tengok WHI tadi, korang sendiri dengar yang Bobo & Syasya tak sangka video yang hanya saja-saja terus jadi mcm ni. Dan, mereka juga kata video yang diaorang buat bukan untuk mencari populariti.Apa-apa pun rezeki masing-masingkan... :) Aten yang bercita-cita nak jadi anak seni, pun tak tercapai hahaha... Semoga mereka bertiga berjaya dalam bidang seni :)

18 comments:

  1. kejap je dah femes ye dia ni.? hihi..

    ReplyDelete
  2. terasa nak buat video panas cam syasya je..
    mne taw ade rezeki jd artis..
    hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa dia buat video tu pun bukan tujuan jadi panas... biasalah org melayu ni suka je nak buat org jadi panas... sbb tu video tu popular.. hihhi

      Delete
  3. Saye tengok MHI tadi . Untunglah diorang kan . Nama pun Rezeki :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aah untung sangat amira. rezeki diaorang :)

      Delete
  4. Agak lah, sebelum ni adik yg buat video couple seminggu tu pun masuk 3R.

    ReplyDelete
  5. Akak minat betul amar nye lagu. Masa 2007....akak tiap2 hari dengar lagu die untuk release tension untuk seat exam final year Medical.
    Jemput tengok blog akak yang baru setahun jagung.
    #drshikinzainal@blogspot.com#

    ReplyDelete
    Replies
    1. aten tak pernah tahu pun siapa amar ni..hihiih nanti nk dengar lah lagu dia.. nanti aten jenguk blog akak :)

      Delete
  6. diarang tak interviu ke si Syasya aka Emy, parents dia asal mane? Masih sekolah ke? berhenti sekolah ke atau kene buang sekolah? banyak lagi yang tersurat dan tersirat ..Semua ni hanya lakonan semata2..tapi yang nyata sukar dipercayai..maka fikir2kan la ea sebelum menyanjung..tak sangka dgn sekelip mata tutur kate seolah2 org KL sejati..mulut berbisa dgn makian terhadap keluarga angkat berubah konon mengejar glamer..semoga berjaya menempuh onak dan duri dear..

    ReplyDelete
  7. good luck kat bidang seni?aku tak rasa pun diorang ni berseni

    ReplyDelete
  8. tak payah nak rasa untung sangat tak worth apa apa pun diorang masuk mhi.wasting space,time and ruining the country

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.