HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Perubahan Kulit Selepas Menggunakan Armeera Beauty

Assalamualaikum bloggers.

Nak kongsi cerita dengan korang semua. Dulu muka aten teruk tau. Ada parut sana sini. Kulit gelap dan kusam. Parut berlaku sejak berusia akhir 14 tahun. Tangan gatal pergi picit jerawat sana sini. And last, jadi parut dekat hidung, pipi dan dahi. Serius hodoh muka aten. Bila makin teruk, naik form3 asyik tutup dengan kain sahaja pergi sekolah. Sampailah ke form4.

belah kiri tu masa form1 dan belah kanan masa form4.. masa form1 kulit gelap macam anak orang india dah. padahal ibu cerah gila. now, semakin cerah alhamdulillah. berkat doa dan sabar akhirnya allah izinkan aten perolehi kulit cerah...
p/s : warna hijau kat muka tu bedak resdung ye...aten ada resdung so bedak resdung tu kena sapu kat jerawat resdung tu :)
p/s : tiada menggunakan camera effect
belah kiri tu masa form3 dan belah kanan masa form4.. kalau korang zoom gambar belah kiri korang boleh nak parut2 hitam di pipi, dahi dan hidung..alhamdulillah jugak sebab dah semakin hilang dan pudar...
p/s : warna hijau kat muka tu bedak resdung ye...aten ada resdung so bedak resdung tu kena sapu kat jerawat resdung tu :)
p/s : tiada menggunakan camera effect

Alhamdulillah..awal form4 aten dah jumpa jalan penyelesaian bila tengok muka kawan aten dah cun melecun bila pakai produk tu. Serius tak tipu okay.

Sebut "Armeera Beauty" ada ke yang kenal? Takde kan? Sebab produk ni belum dikomersialkan lagi. 2014 akan dikomersialkan sebab segala-galanya dah lulus. Alhamdulillah buat Aunty Salina. Tahun 2014 akan ditukar nama kepada "Pesona Anggun" atau nama produknya "Amyshafy Skincare". Aunty Salina ada tempat facial muka dan juga pelbagai jenis produk seperti Serum, Resdung, dan macam2. Pergi kedai dia semua ada :)

bukti aten pergi facial dan menggunakan produknya.. korang boleh zoom muka Aunty Salina tu betapa bersih dan licinnya tau jeles okayyy :'( 

Sesiapa yang berminat nak cuba, boleh tanya aten tentangnya. Everything aten akan sampaikan kepada owner iaitu Aunty Salina. because blog and fb beliau masih dalam pembinaan.. everything akan selesai pada 2014 insyaallah.. :)

6 comments:

  1. Mcm menarik jea nihhh. Tp nina baru jea beli produk leuniey. Uhuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi memang menarik kak nina.. sokay gunalah mana yg akak rasa sesuai :)

      Delete
  2. wah.. ada perubahan tu dea r:) bestnya

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.