HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Gift daripada Sayheart Skincare

Assalamualaikum bloggers.

First sekali, thanks kepada Miss Azwar Syuhada sebab review hasil kerja aten. Hihihi dia suka ke tak itu aten taktahu. Tapi, hopefully dia sukalah dengan hasil kerja aten.

Pagi tadi, lepas je habis sarapan tiba-tiba van poslaju hon. Mula mula taktahu siapa punya agaknya yang dia hantar. Sekali tengok nama aten. Okay terkejut beruklah kan hahaha. Lepastu tengok nama pengirim daripada Ana Solehah Sayheart Skincare.


Tengok tu siapa ada kad comel lagi dari beliau. Thanks kak fot the gift. Insyaallah aten akan cuba benda ni. After seminggu nanti aten update perubahan muka aten. Serius aten cakap, bau dia best and tak rugi kalau cuba. Korang yang ada masalah muka tu boleh cuba tau. Jangan risau, ni bukan tiruan ke apa. Insyaallah berjaya..

Aten dah buat research Sayheart Skincare ni dekat internet. Produk ni diperbuat daripada herba. So, jangan risau kalau korang ada guna produk lain ke apa, dia takkan ada effect apa-apa pun. Ana Solehah Sayheart Skincare sendiri yang cakap. Semuanya berjaya tau masa aten buat research tu. Bawah ni gambar beliau sebelum dan selepas menggunakan sayheart skincare ni.


Anything korang boleh contact Ana Solehah Sayheart Skincare di facebook. Klik je nama tu.

Any sponsorship, boleh email aten fhazwanikitty@gmail.com

9 comments:

  1. ohh.. it looks promising. Grats on the gift by the way.

    ReplyDelete
  2. berbeza mke dia lpas pkai produk tu..cantik

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. insyaallah sesuai... kita kalau nak guna something kena yakin.. lagipun produk ni diperbuat daripada herba..takdekimia pun :) aten dah try mask dia.. okay..

      Delete
  4. Rezeki. Hehee. Lain kan muka dia after tu. Teringin gak nk kulit y fulusmulus. Hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup rezeki hihi.. mmg lain.. aten pun teringin jugak kak :'(

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.