HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

FOLLOWERS BLOG HILANG? TAK ADA? KENAPA?

Assalamualaikum bloggers.

SUMBER GOOGLE


Korang semua perasan tak yang followers blog takde? Cuba cek? Takde keluarkan. Kenapa eh tahu tak? Aten dah search kat internet tadi... Sebenarnya benda ni dah pernah jadi dulu. Yeke? Macam tak percaya je. Ada satu blog aten baca, katanya followers blog ni asalnya kepunyaan GOOGLE FRIEND CONNECT, dan benda tu ditukarkan kepada GOOGLE+ FOLLOWERS. Eh aten pun tak fahamlah.

 Korang boleh search benda ni, dan bacalah. Aten dah pening nak baca sebab internet slow malas gila nak tunggu. Bila dah baca, tinggalkan komen kat entry ni sebab apa followers blog hilang :'( Please please please..

So sekarang aten suggest korang guna dulu button follow ala tumblr macam blog aten tu. Korang boleh cari tutorialnya di internet... But, ada satu keburukan jugaklah guna button follow ala ala tumblr ni. Org yang dah follow 300 bloggers, dah tak boleh nak follow kita. Cuma FOLLOWERS BLOG WIDGET kita yang hilang tu je dapat dia follow even dia dah follow 300 bloggers.

Mohon search apa yang aten suruh tu dan kongsikan dengan aten ye.. terima kasih :)

18 comments:

  1. a.ah btul tu aten hilang da.. n kuza tkt nak paki follow ala2 tumblr tu..sb hari tu kuza pnah kne dgn bloggers ni dia ckp kuza x follow dia..padahal folllow dah..:(..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dah ada balik kak.. mmg lah kak kalau guna button ala tumblr tu blg follow 300 ratus je kak :)

      Delete
  2. just wait :)
    i hope it will be back like normally X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar menunggu akhirnya muncul balik widget tu :)

      Delete
  3. Nina punya oklagi takat ni. Xd hilang lg. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah akak nina hihih.. tapi aten punya dah ada balik :)

      Delete
  4. ramai blogger yang hilang benda nie. tak tahu sampai bile. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokay sayang, semalam je sekrang dh ada balik :)

      Delete
  5. bila nak oke nieeee, susah kan takde widget follower tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg susah scha.. tapi skrg dh ada dah :)

      Delete
  6. ha la..sme la..npe erk?susah la if widget tu tk ade.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. i dont know lah mimi... mmg susah but dont worry dah ada balik dah :)

      Delete
  7. Hilang? Haha! Tak perasan la pulak. Nasib baik baca blog cik atin ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah hilang. ayoyo apa perasan hihi? tulahkan nasib baik. tapi dah ada balik dah..

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.