HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Disembelih Hanya Kerana Bayi ini bernama Aisyah Binti Abu Bakar

Assalamualaikum bloggers.

Tadi tengah sibuk layan timeline twitter, terpandang satu tweet yang menyayat hati. Ya Allah, sedih sangat bila tengok. Hanya kerana dirinya bernama Aisyah Binti Abu Bakar, bayi itu telah disembelih oleh puak syiah.


Bayi ini telah diculik dan disembelih di depan khalayak ramai hanya kerana namanya AisyahBinti Abu Bakar. Ya Allah, kejam sungguh. :'( Aten sendiri rasa nak menangis tengok gambar ni. Pak sedara aten kata gambar yang kena sembelih itu mungkin patung. Hmm Ya Allah taktahu lah. Kalau betul, Syurgalah tempat bayi ini. Hm, semoga Allah membalas berkali ganda keatas mereka yang kejam itu.

9 comments:

  1. kak hana jumpa jugak gambar nie dekat fb. pada tanggapan akak maybe yang melakukan nie pengikut syiah dik. ALLAH. :')

    ReplyDelete
  2. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  3. Ya allah :(((
    kesiannya. Gila ah syiah ni. T_T

    ReplyDelete
  4. Tu bukan manusia lg yg melakukan tapi tu adalah syetan yg ada pada diri manusianya,,,,,,,,,,,
    Tu lah bisikan syetan tu luar biasa bisikan syetan itu...............

    ReplyDelete
  5. sanggup culik utk bunuh hanya sebb nama..bila la dah sesat mcm ni la hilang kewarasan.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.