HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Yeeyyy, Persedian Pengumuman Pemenang Segmen

Assalamualaikum bloggers.

Seperti yang diberitahu, segmen tamat pada 27 november 2013 tapi masa tak tetap, so sokay sesiapa yang nak join tu boleh lagi. Tepat 12 malam karang segmen tutup betul betul.

Tadi tengah duduk duduk, aten prepare untuk pengumuman segmen aten. Thanks to 44 calon pemenang yang join setakat ni. Harapan tak tercapai untuk dapat 50 orang peserta yang join. Sokay lah, terima kasih kepada yang support ^_^


Nombor bertuah korang ada dalam kotak pink tu. Act, itu baru 20 peserta lagi 24 peserta sedang ditulis nombor nya... Pemenang segmen ni dipilih melalui cabutan bertuah ye. 14CABUTAN BERTUAH & 1TOP REFFERAL.

Sesiapa yang tak tahu nombor bertuahnya berapa, boleh check disini  . Rajin rajinlah komen biar bersemangat sikit nak umukan pemenang nya nanti pada 28 November 2013 jam 4 petang.

1 comment:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.