HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Yey...Duniaimpianfatin Telah Berubah Rupa

Assalamualaikum bloggers..

Dua hari aten ambil masa untuk siapkan design blog aten. Asyik belek blog orang je, blog sendiri 2 bulan terlantar buruk dan berhabuk. Hihihi.... Kali ni ada gabungan dua warna iaitu Turqoise dan Pink. Masih ada okay Pink tu.. Tak pernah dilupakan.


So apa komen anda tentang design baru ni? Okay idok? Comot idok? Kemas idok? Hihihi.... Memang idea tu datang sendiri dari kepala otak aten ni..

 btw pencarian sponsor topup tu masih diperlukan.. Ada lagi yang berminat tak sebelum pencarian ditutup? Ni merupakan senarai sponsor yang baik hati nak sponsor. Terima kasihhh ye :)

  1. Aisyah Fafa - Topup RM5x3 pemenang
  2. Kak Ummi Qiqi Zulaikha - Topup RM5x2 pemenang
  3. Fatin Syaheera - Topup RM5x3 pemenang
Sesiapa yang nak sponsor tu, boleh inbox aten di facebook atau tinggalkan komen awak kat bawah ni. Sekian...

11 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah thanks.. biasa biasa je tu :)

      Delete
  2. Assalamualaikum . aten . cantik blognya . tapikan kita belum puas tenguk blog awak yang dulu . maklumlah . kita baru jumpa blog awak kat google untuk edit blog masa tu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.. alolo sorry lah aten dah tukar design.. hihi thanks yaa ;)

      Delete
  3. dah sama macam baju kawin kiter laa..
    pink turquois..
    salam perkenalan utk awak..
    follow blog ni sebab owner dan blog comel..
    muahahaha

    ReplyDelete
  4. Akak lagi suka yg sebelum nie....yg sekrg cantik jugak hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.