HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Pencarian Sponsor Topup RM5,10,30,50

Assalamualaikum bloggers.

Siapa yang nak jadi sponsor untuk segmen aten yang akan dilaksanakan pada minggu depan.. Sponsor yang aten perlukan hanyalah sponsor TOPUP sahaja yang bernilai RM5, 10, 30, 50.

Aten nak buat satu segmen yang bestt untuk para blogger insyaallah.... so siapa nak sponsor boleh je....
nanti jangan lupa join segmen aten ye :)



Kalau ada yang berminat boleh inbox aten di facebook. (http://facebook.com/officialfhazwani)

Antara faedah jadi sponsor :
  • likers fanpage meningkat
  • followers blog, google+ meningkat
  • traffic, pageview meningkat
  • tabung duit meningkat
Cepat cepatt....... aten hanya perlukan sponsor yg betul2 serius nak sponsor...

hadiah untuk sponsor minimum untuk 2orang sahaja.. 

10 comments:

  1. rm5 seorang pemenang
    cuma follow blog je.. tu je...
    berminat ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling minimum untuk sposnosr untuk 2 pemenang je..

      Delete
  2. Replies
    1. thanks kak nabiela :) akak taknak sponsor ke? hihi *muka tk malu*

      Delete
  3. Akak berminat nak jadi sponsor... kalau ada lagi la... hehehe

    ReplyDelete
  4. masih on lg ke projek ni..? sy nak jd sponsor..:)

    ReplyDelete
  5. http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/bersedia-menjadi-sponsor.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. nak jugak jadi sponsor if ada nak buat giveaway nak cari sponsor leh ctc sis ye : s0undl4cks@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Hai!! Nak join Giveaway tak? This GiveAway awesome gila tau! :D Hadiah yang ditawarkan pun gempak!!! Meh la join :) http://syuhadakyungsoo.blogspot.com/2013/11/love-giveaway-by-johorgirl-and-hana.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.