Dua pelajar perempuan(smk pz) maut motosikal rempuh pokok

Assalamualaikum bloggers.

Harini berita mengejut buat Smk Pendete Zaaba dan warga SMK PZ serta rakan-rakan yang mengenali arwah. Dua pelajar perempuan SMK PZ maut apabila motosikal remput sebatang pokok.

Banyak dah tersebar dekat TWITTER dan FACEBOOK. Al-fatihah sama sama kita ucapkan kepada arwah Isnaini dan Farah. Semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang soleh. Ramai yang mengatakan, salah seorang daripada mereka pecah kepala. Dan mati tempat kejadian, Taman Tasik Jaya, Seremban jam 3.30 petang.

Berita tentang arwah sudah ada diberita harian online. munkin akan keluar pada surat khabar besok.


Semoga jadi pengajaran buat kita semua... Ingat hati-hati dijalan raya. ..Al-fatihah....
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Yey...Duniaimpianfatin Telah Berubah Rupa

Assalamualaikum bloggers..

Dua hari aten ambil masa untuk siapkan design blog aten. Asyik belek blog orang je, blog sendiri 2 bulan terlantar buruk dan berhabuk. Hihihi.... Kali ni ada gabungan dua warna iaitu Turqoise dan Pink. Masih ada okay Pink tu.. Tak pernah dilupakan.


So apa komen anda tentang design baru ni? Okay idok? Comot idok? Kemas idok? Hihihi.... Memang idea tu datang sendiri dari kepala otak aten ni..

 btw pencarian sponsor topup tu masih diperlukan.. Ada lagi yang berminat tak sebelum pencarian ditutup? Ni merupakan senarai sponsor yang baik hati nak sponsor. Terima kasihhh ye :)

  1. Aisyah Fafa - Topup RM5x3 pemenang
  2. Kak Ummi Qiqi Zulaikha - Topup RM5x2 pemenang
  3. Fatin Syaheera - Topup RM5x3 pemenang
Sesiapa yang nak sponsor tu, boleh inbox aten di facebook atau tinggalkan komen awak kat bawah ni. Sekian...
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Pencarian Sponsor Topup RM5,10,30,50

Assalamualaikum bloggers.

Siapa yang nak jadi sponsor untuk segmen aten yang akan dilaksanakan pada minggu depan.. Sponsor yang aten perlukan hanyalah sponsor TOPUP sahaja yang bernilai RM5, 10, 30, 50.

Aten nak buat satu segmen yang bestt untuk para blogger insyaallah.... so siapa nak sponsor boleh je....
nanti jangan lupa join segmen aten ye :)



Kalau ada yang berminat boleh inbox aten di facebook. (http://facebook.com/officialfhazwani)

Antara faedah jadi sponsor :
  • likers fanpage meningkat
  • followers blog, google+ meningkat
  • traffic, pageview meningkat
  • tabung duit meningkat
Cepat cepatt....... aten hanya perlukan sponsor yg betul2 serius nak sponsor...

hadiah untuk sponsor minimum untuk 2orang sahaja.. 
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Kena HACK lagi...Siapa pula kali ni?

Assalamualaikum bloggers.

31 ogos yang lepas, masa ulang tahun kemerdekaan, jam 10:46 PAGI, facebook aten di hack lagi oleh seorang makhluk yang tak bertanggungjawab.

ENTRY LEPAS TENTANG HACKER :


Kalini orang tu pakai emel head.easy@yahoo.com. Tah siapa pulak kali ni ye? Kenapa lah diaorang sanggup hack facebook orang. Dah dua kali kena. Risau pulak..... sebab hari hari penting je facebook aten kena hack.. Masa LAST PUASA & HARI KEMERDEKAAN...


After dapat balik akaun, esoknya log in facebook keluar gambar bawah ni .....

Seriously aten memang tak bukak facebook guna android. Berapa kali nama tempat and device sama yg masuk kat emel untuk log in facebook aten....

Apa cadangan korang untuk jangan bagi facebook kita di hack orang?
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.