HATI-HATI : Produk Kecantikan Palsu

Assalamualaikum bloggers.

Tadii tengah duduk blogging, terjumpa satu entry ni... tentang produk kecantikan palsu.. Produk tersebut mengandungi bahan kimia.. Baca entry dibawah..

"Pada tahun ini (2013) terdapat beberapa produk kecantikan atau produk kosmetik yang telah dibatalkan notifikasi oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Orang Awam dinasihatkan untuk mengelak daripada membeli dan menggunakan produk kosmetik seperti tersenarai di bawah. Produk-produk tersebut telah didapati mengandungi bahan larangan, termasuk racun berjadual yang tidak dibenarkan dalam produk kosmetik. Penggunaan produk kosmetik yang dicampurpalsu dengan bahan kimia seperti yang telah dikesan boleh menyebabkan kesan advers serius."


Tia Amelia pun ada yang tiruan kan? Sekarang zaman dah canggih. boleh cek ketulenan produk tia amelia menggunakan henset..



So hati hati lah bila nak beli produk kecantikan.. Kalau dah cantik, tak perlu nak lebih lebih kot. Hargailah anugerah yang diberikan oleh Allah..
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Tempahan Blog Saz Zulie

Assalamualaikum bloggers.

Today, aten baru siapkan satu lagi blog yang ditempah daripada Saz Zulie... Hope dia suka dengan hasil kerja aten ni.. By the way blog ni kosong... baru lagi agaknya... Tapi rajin rajinlah singgah ke blog Saz Zulie okay..

Template : Simple Template
Warna : Kelabu & Pink

Preview blog (sorry buruk sikit capture) ;


Tinggalkan komen tetang design diatas okayy... Apa apa komen dari korang, aten terima.. Mungkin dengan komen korang, aten boleh betulkan kekurangnnya itu :)

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Template Full Template Blog Maizurah Mazlan

Assalamualaikum bloggers.

Lama tak update kan? Sunyi je blog. By the way, thanks for yang sudi lawat dan follow. ada masa saya follow balik ;) Thanks to kak maizura sebab sudi tempah pada aten. Harap she will like my hand made. Jangan lupa singgah, baca entry dan follow shee okay? Jangan sombong lah bloggers. :D

Tema : BLOG DALAM TAMAN
Warna : PINK, PURPLE, PUTIH
Banner : Free (pakej)
Header : Dalam taman+Doodle couple

Preview blog (sorry agak panjang sikit) :


Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.