HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Memerlukan penyelesaian daripada bloggers lain?

Assalamualaikum bloggers.

Dah beberapa hari, aten nak bukak blog orang lain and blog aten sendiri tak boleh lah. Dia keluar macam ni....


tengok contoh link blog yang aten nak view, pun tak boleh nak bukak. hmm kenapa ni?


Time nak view blog je keluar macam tu. Ada separuh blog boleh bukak, and ada separuh tak boleh. Hmm any solution? Dah lah nak kena edit blog orang ni. Tak kalau macam ni keadaannya, macam mana nak edit... haihhh

Sesiapa yang pandai/pro pasal benda ni, tolong bagitahu :') i need your help now.

20 comments:

  1. kena claer cache and cookie kot. haha main teka je, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat dahh tapi sama je. tapi now alhamdulillah dah okay :)

      Delete
  2. byk kali jd camtu jugak.
    ada sekali tu xley bukak blog sndiri.
    puii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahhhh and now dah jumpa penyelesaian dia :)

      Delete
  3. yang akak plk tak bleh nk post entry..rsa nak nangis je..nape jdi mcm tu..hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa kesiannya akak. ni semua sebab spam terlalu banyak kat blog kak. cuba cek :)

      Delete
  4. browser diorg yg rosak kot.
    ada yg diorang tak enable sbb tu xleh bukak.
    no worry la.
    ok je tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? tapi baru dapat tahu ni semua sbb spam terlalu banyak kat blog?

      Delete
  5. Saya pon selalu jadi macam ni tapi lepastu a few minutes later dia ok balik ._. Sorrylah tak tau macam mana nak buat T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm saya punya tk okey2 -.- kena restart balik lappy baru blh. pastu dia problem balik :o

      Delete
  6. Saya pun kebanyakannya jadi mcm tu tapi biasa kalau refresh beberapa kali dh boleh buka blog tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi akak tak boleh pun masa tu :( sob sob

      Delete
  7. Azwa pon kena. aten kena reload benda ni buat kali kedua. tekan yg atas tu.. baru boleh bukak :)

    ReplyDelete
  8. kena reload 2 tiga kali baru boleh bukak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa semua boleh aten tak boleh ea? :'(

      Delete
  9. Replies
    1. hmm tu lah fikir pun mcm tu jugak. tpi entah lah :')

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.