HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Gelaran Kumpulan Hackes Terbaru ialah SAC. Hati-hati

Assalamualaikum bloggers.

Alhamdulillah, berkat doa yang tak sampai beberapa jam, aten dah jumpa jalan untuk dapatkan fb aten. Entry sebelumnya http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/07/facebookcomateyngemox-kena-hack-help-me.html. Tak sangka hackers tu "dungu" . Aten check kat gmail aten, dan terjumpa emel dia. Ini adalah emel hackers tersebut "trex.sac20@yahoo.com" .


Oleh itu, korang kena hati hati. Sekarang hackers berlambak. Tambah lagi, kumpulan hackers baru ni. Kalau ada fb kena hack oleh S.A.C, itu adalah "hantu" tu.
BENDA PENTING NAK BAGITAHU NI :
  • Sila Private Emel awak kpd "only me"
  • SIla Private No Phone awk kpd "only me"
  • Sila Pastikan Pasword fb dan Pasword email untuk korang log in fb tu lain
  • Yang paling penting, Jangan Bagi Pasword Korag Selain Family Korang
Kalau korang kena hack oleh SAC, bagitahu aten. Insyaallah aten boleh tolong. Ataupun korang rujuk terus ke email yg korang log in fb tu. Dia akan bagitahu bila emel kita kena remove atau no telefon kene remove, dan juga emel baru yg hacker tu guna.. Sekian........

4 comments:

  1. Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    ReplyDelete
  2. sabar ye aten. kite pun hackers jugak. tapi xdelah wat kerja2 jahat cenggini. dia dengki kat aten le tu. dugaan bulan puasa.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.