HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

FACEBOOK.COM/ATEYNGEMOX KENA HACK. HELP ME :'(

Assalamualaikum bloggers.

Dengan hati yang happy nak tunjjuk kan doodle customer, bila nak log in fb tengok2 fb kena hack :'( Ya allah, siapa yang sanggup buat mcm ni kat fb aten? Hmm email, pasword, nama fb, semua ditukar...

HTTP://FACEBOOK.COM/ATEYNGEMOX
Di hack jam 4 pagi 
Nama asal fb "Fatin Hazwani (jemah here)
Ditukar kpd "Faten Hazwani mayat'sac-was here (mayat'sac adalah disini)"
hackers dikenali sebagai S-A-C


Bukti :


Ya allah tolong lah hamba mu ini... Banyak detail customer dalam fb tu. Takot nanti blog customer kena hack jugaa. hmmm ya allah, sesiapa je yang tahu nak dapat kan balik? Aten mintak tlg sangat... Tolong lah aten dptkn fb ni balik :'( Allah je yg dpt balas jasa baik korang...

TOLONGLAH SAYAAAAAAAAAAAA :'(

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm dah :'( tapi tak reti.. sbb email fb adn pasword fb dia dah tukarr :'( email fb yg lama dia buat fb baru :(

      Delete
    2. Hurmm .. sabar je lah .. akak ..

      Delete
  2. baru nak fames sac ni.. huhu ada gak kawan jadi cmni. pastu dah ok dah skrang

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.