HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Ashraf Muslim Khawin Lagi

Assalamualaikum bloggers.

Macam tak sangka kan pelakon lelaki Ashraf Muslim yang sering berlakon watak 'lelaki alim' khawin buat kali kedua. Yang lagi tak sangka apabila beliau telah berkhawin di Thailand dengan atas alasan "perniagaan".


Apa boleh buat, takdir sudah ditentukan oleh Allah. Saya tak berani nak kata banyak. Takut tersilap sahaja... Mungkin Dia lebih tahu apa sebenarnya yang terjadi..

Bawah ni merupakan puisi dari Isteri pertamanya Noor Dayana yang dishare di laman sosialnya sendiri..


Memang sedih bila baca puisi ni.. Apalah agaknya yang isterinya rasa, hanya dia dan Allah sahaja tau. Mungkin ada sebab Ashraf bertindak begitu.. Kita tidak boleh nak judge seseorang... Semoga isterinya tabahh menghadapi semua dugaan ini :') 

2 comments:

  1. Semoga mereka diberi taufik dan hidayah dalam mengharungi dugaan hidup ni...Insya Allah.

    ReplyDelete
  2. ada sorg kawan dayana cakap, puisi tu bukan dia yang tulis. dia copy dari seorg kawan dan post dekat wall dia :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.