HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Syoknya berdoodle ni kan?

Assalamualaikum bloggers.

Mana pergi semua ni? Dah lupa blog kita ke? Janganlah macam ni :'(

Hihi today aten ada buat satu doodle. Saje try try dulu. sebab ada orang namanya Azwar Syuhada nak tempah doodle. So first step sekarang ialah, belajar buat doodle dulu.


Kalau boleh tinggalkanlah komen sikit tentang doodle terbaru aten ni. Boleh tak? Mana tahu nanti aten boleh betulkan untuk masa akan datang..

Sesiapa yang nak tempah doodle, boleh lah inbox aten kat sini http://facebook.com/ateyngemox. But doodle takdelah superb like other doodlers buat. Aten buat setakat yang aten mampu. Untuk tempah benda lain pun boleh like template blog, banner, header, menu tab bergambar :)

Wating list tempahan :- Anmuy (template blog) (paid) , Azwar (Doodle Berspek mata) , Kak maizura (template blog + header + banner free)

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

7 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.