HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Setahun Pemergian Arwah Yasmin J Hunwick

Assalamualaikum bloggers.

Korang ingat lagi tak gadis lawa yang bernama Yasmin J Hunwick yang meninggal akibat kemalangan jalan raya haritu pada 3 june 2012? Kalau ingat lagi baguslah.


Tadi blogwalking blog arwah. Tak sangka sudah genap 1 tahun arwah tu pergi. Mari kita sedekahkan alfatihah buat arwah yasmin.


Jom kita baca blog arwah. Klik Sini

Blog arwah sentiasa diupdate oleh mama papa nya. Tak pernah sunyi. Aten suka baca entry yang didrafkan oleh arwah kemudian dipublish oleh mamanya.

13 comments:

  1. alfatihah.Allah lbh sayangkan arwah..

    ReplyDelete
  2. Blog nya sudah saya follow, silahkan follback blog http://fahri2013.blogspot.com/ . Terimakasih :).

    ReplyDelete
  3. masa kemalangan arwah hari tu..mmg menggemparkan dunia blog ni
    dia kan salah seorg blogger juga
    cantik orgnye
    moga arwah dicucuri rahmat n ditempatkan bersama org2 beriman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatin, aunty reply disini sebab pop-up ruang comment tak kelihatan. TQ Kerana mengingati anak aunty. Entry yang sangat bermakna buat kami sekeluarga - MamaArwah, aunty Sazlina

      Delete
    2. kak yumida , itu lah.. sampai ke facebook juga lah berita kemalangan arwah..

      Delete
    3. auntii sazlina, okayy aunty ur welcome :)

      Delete
  4. kamu di tag

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-berkenalan-bersama-blogger.html

    ReplyDelete
  5. sy dtg dari contest , jom join!... http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.