HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Jadi Duta Kecil WeChat? Wah...

Assalamualaikum bloggers.

Semakin sunyi blog aten. Hm takada siapa nak datang ke? Hihihi act semalam ada akak ni inbox fb aten. Dia tanya nak jadi duta kecil wechat tak? korang cer baca bawah ni.


Duta ada banyak maksud rupanya. Hihihi so janganlah suspend tengok tajuk entry. Ni jadi promoter wechat je :p

Look? Senang je nak jadi duta wechat. Yang penting followers + friends lebih 10k. But bila nak dapat RM25 satu post tu, mesti like kena lebih 100+.

This tuesday, sis eyma will roger me. Hope that you all can help me to increase the likers of the post yang akan sis eyma bagi.

1 comment:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.