HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Cubaan Membuat Vector Kali Pertama

Assalamualaikum bloggers.

Today aten tak sekolah, haha lepas kemas rumah terus bukak laptop. Demam demam pun bukak laptop *sob sob* . Masa tengah ngadap laptop, terfikir nak edit blog customer, but nanti dulu. Nak buat vector jap, nak try lah katakan.

Lepas dah search tutorial cara nak buat vector, aten terus buat. Act, kita kena rajin search in google tentang benda yang kita taktahu. Kalau tak nanti kita jadi macam katak bawah tempurung. Dan ini lah hasilnya ,


haaa tu dia, sama tak sama tak? haha warna dia aten lain kan, sebab baju and tudung semua hitam, macam tak ceria pulak kan. Siap tambah aksesori lagi tu.

Cuba tekan untuk lebih jelas. Ada makeup kan kat vector tu? Hihihi saje je tu tambah. Anyways...............................

Apa komen korang tentang vector pertama aten?

Nota kecil :- Masa untuk makan kemudian edit blog customer.....
Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

11 comments:

  1. salam perkenalan..baru follow sini...wahh rajinnyaa...by da way get well soon yerr...
    nnt jemput singgah blog mya yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga :) ok nanti saya follow kak mas pula ye :)

      Delete
  2. comel..comel..=)
    salam kenalan
    saya dah follow blog fatin
    jemputla ke blog saya nanti ye
    sekuntumbungazara.blogspot.com
    time kcih..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak :) nanti saya singgah blog akak ye :)

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.