HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Baru sign up ASSIGN JOBs dah dapat $2.55

Assalamualaikum bloggers.

Tadi, check entry entry terbaru bloggers kat dashboard. Ramai yang update pasal Assign Jobs . Aten pun macam peliklah. So, bukak lah satu persatu entry diaorang. Bila dah baca, k dah paham dah. Tu website nak buat duit.

Assign Jobs ni sama je rupanya dengan Says.com, ChurpChurp, Nuffnang semua tu. So, aten pun sign up. Wahh sign up je dah dapat upah $2.00 . Siapa nak bagi kan? Tapi $2.00 kalau duit malaysia berapa ek? 

So, dengan pantasnya aten tekan keempat-empat available jobs yang ada.


Nampak keempat-empat job finished. Haha baru dua job je dapat upah. Tengok dah jadi $2.55 dah duit aten. Tak sampai berapa minit. Aten tekan lagi availble jobs, tapi dah takde dah buat masa sekarang. Tunggu besok pulak :3

Best kan buat duit macam ni? Haa apa tunggu lagi jom SIGN UP Assign Jobs cepat. Duduk depan laptop je boleh dapat duit macam tu dengan mudah. Apa tunggu lagi. KLIK SINI :)

6 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.