HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Segmen mungkin akan dilaksanakan tapi..

Assalamualaikum bloggers.

Berkenaan entry yang aten post semalam, siapa yang tak baca boleh lah baca. [KLIK SINI] . Hurm buat masa ni aten hanya ada dua sponsor yang betul betul ikut hadiah yang tersenarai.

Aten ada sponsor 1 hadiah. Buat masa sekarang ni ada 5 hadiah yang sama. Secret lah hadiah tu. Tapi bukan hadiah pasal blog blog. Kalau ada lagi yang nak sponsor, boleh contact aten kat sini [KLIK SINI].

Siapa yang bermurah hati tu, boleh lah sponsor segmen aten yang mungking akan dilaksanakan. Hope dapat sambutan lah bukan macam haritu. :'(


Harap sangat masih ada yang support aten dalam blog ni :')

1 comment:

  1. jemput join
    http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2013/05/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.