HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Pembedahan blog selesai, Yey.

Assalamualaikum bloggers.

Sorry sebab dah hampir sebulan blog private. Ni semua sebab blog tngah edit then tangguh tangguh sebab busy lah tahun 2013. Exam tak putus putus, homework berlambak. Rasa stress jugak lah tahun ni.

Alhamdulillah selesai jugak edit, nampak simple daripada yang sebelum. I just want your comment about my header. Okay tak header tu? My inspiration header Yaya Bloggies. Itu aten yang lukis using Paint Tool Sai.


And this is my new sidebar. Okay tak korang kalau macam ni? Tetiba dapat idea nak buat sidebar macam tu. Hihihi ^^


Jangan curi atau crop doodle saya. Penat lukis. Even tak berapa nak sempurna, i'm still usaha buat.
Thats all for today. Leave your comment about my new design... :D

18 comments:

  1. cantik blog awak.. pandai awak edit blog =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee thanks madihah :) Hee tak delah pandai sangat :)

      Delete
  2. Awww.. Comel.. Pink gitu. Sy punya baru gak. Pink plus biru hehe. Jemput la follow. Dah lama tak dengar cite Fatin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks tengku laurel :) Hehe nanti aten pergi blog tengku okay.. Blog lama private tu lama tak dengar cite :p hihi

      Delete
  3. setelah sekian lama tunggu blog aten bukak, dan akhirnya............... comel nya dodole!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe biasa je comel tu. warna pun tak betul :o btw thanks :)

      Delete
  4. Lama dh tunggu akk buke balik blog akk.. Comel giler tau!!

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.