HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Yey aku berjaya berdoodle :D

Assalamualaikum bloggers.

Berjumpa kita buat kali pertama pada bulan empat. Hihi lama nya tak update blog kan? Seriously i'm busy with homework and school. Now, tengah edit blog sendiri and blog customers.

Sambil edit edit, aten bukak photoshop and buat doodle. First time buat doodle. Aten search tutorial kat internet. Orang kata bila nak sesuatu kena usaha bak kat pepatah "Usaha Tangga Kejayaan". Alhamdulillah, antara 4 blog tutorial yg aten jumpa, hanya tutorial Kak Adilah dan Abg Fiz je aten faham.. Thanks you alls :D

Seriously jelous tengok org buat doodle sendiri -_____- Kita pun nak jugak kan? :p Hihi and now this my handmade... Hanya kepala sahaja.. Haha tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D


Haaa comel tak comel tak? Kita tak sehebat dorang.. Hanya mampu buat mcm ni je. Lepasni, nak belajar lagi lah buat doodle. Terasa mcm best je berdoodle ni ;)

Tinggalkanlah comment tentang kepala doodle ni ;) Hihihi sekian...

6 comments:

  1. Akak, comel doodle ni. Saya tak reti-2 nak buat doodle pakai tudung bawal. Hahaa. Good job sis!

    ReplyDelete
  2. Alah, download je SAI, senang nak doodle. Fiqah pun tak pandai sngt men-doodle. Anyway nice try Aten ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah pernah download, but bagi aten photoshop senang nak doodle dari SAI. :) Thanks fiqah :D

      Delete
  3. Betul tu Kak Syafiqah, download Paint Tool Sai je. Btw, comel :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.