HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Pembedahan Part I Selesai & Doodle

Assalamualaikum bloggers.

Now pukul 4 setengah pagi aten tak tidur lagi sebab ngadap blog dari tadi.. aten edit blog aten je dari tadi walaupun blog customer tak siap lagi -.-

And now, ni lah hasilnya.. Tapi belum siap lagi.. Sebab doodle kat header tu aten nak tukar.. And ada nak tukar sikit kat header tu. Doodle tu aten buat sendiri tau. Tak copy dari blog lain ;) Jangan curi okay.

Brush kat header tu, aten ambil dari freebies Kak Nabila. Nak install brush tak reti sebab photoshopnya bahasa asing -.-



Eh apaaa? Korang tak percaya aten yang buat doodle tu.. Baca Entry Ni. And know percaya tak? Hihihi doodle yg pertama tu nak macam serabut.. Tapi bila dah mahir sikit, ini lah hasilnya..


Tu semua langkah langkah aten berjaya buat doodle yang terkahir tu :D Hihihi best tau buat doodle. Even lambat kita kena sabar.. Dan hasilnya akan buat kita senyum sorang-sorang :)

Aten hanya guna photoshop cs5 nak buat doodle ni. Org kata pakai Paint Tool SAI tu senang kan? Bagi aten susah -.- So giveup and guna photoshop sahaja.... Tinggalkanlah komen tentang header and new look ni ;)

Tunggu Perubahan Blog Part II :D

12 comments:

  1. Ubah macam mana pun blog aten mesti cantik >.<

    ReplyDelete
  2. Akhirnya dapat juga tengok design baru dia!! Meletupp gitu! Azwa nak tengok part 2 punya plak.. hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee yeah dia tak sabar kan haritu :p Thanks azwar :) Tunggu lah okay, tapi lambat :( minggu depan exam..

      Delete
  3. Oh bagi Aten susah eh guna SAI ? hehe bagi Fiqah tulah paling senang xD Anyway double WOW blog dia, Pink nyaaaa ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp bagi aten susah guna SAI.. hihi ceh dia tahu guna mmg lah senang :p Thanks syafiqah :) hihi pink2 purple :D

      Delete
  4. salam bloggers. jom join GA nina

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.