HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Assalamualaikum bloggers.

Fuyooo nampak tak tajuk entry aten? Giveaway Canon Camera tu... Siapa nak menang? Mari baca entry ni....

KLIK BANNER COMEL UNTUK JOIN :D

Untuk maklumat kak miraa, aten dah lakukan segala syarat-syarat yang kak miraa suruh.. Cuma follow twitter je tak, sebab aten takde twitter :D Tapi yang lain semuanya dah buat. Sumpah tak tipu ;)

Sebab aten nak menang Giveaway Canon Camera ni ialah sebab hadiah tu sangat awesome. Even ia hanya sebuah tabung, tapi dia nampak macam real camera canon. Bolehlah showoff sikit kan masa ambil gambar :D Selama ni berangan nak dapat yang real camera, tapi dapat yang palsu pun takpe. Boleh simpan duit tabung aten kedalam camera canon comel tu :p Tabung aten pun tabung tin je :( Harap sangat aten menang Giveaway camera canon ni :)

Yang lain tu, cepat2 lah join giveaway ni. Ramai tu yang beratur nak menang. Mana tahu rezeki awak ke, aten ke yang dapat camera tu :D

Mintak tolong klik iklan berbayar aten. Tambah pahala korang :)

6 comments:

  1. datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  2. Good luck Aten ! datang dari GA yg sama hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fiqah. Goodluck untuk awak jugak :)

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.