HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Eh? Macam mana nak edit coding ni? Help me!

Assalamualaikum bloggers.

Alhamdulillah dah jumpa penyelesaiannya. Thanks aimi wardina. Sesiapa yang taktahu macam mana nak edit html, boleh tengok tutorial ini. KLIK.

Eh korang perasan tak perubahan kat blog ni? Perasan tak? Perasan tak?!!!!!

Siapa yang taktahu apa perubahan kat blog ni, please check now. Dashboard > Template > Edit html . Check it now!!!! For template designer bukan classic okay.


Somebody help me to solve this problem. Dah lah nak edit blog customer ni. Pastu jadi macam ni pulak :( Sesiapa yang tahu tu, tinggalkan komen dan ajarkan ye? Urgent ni.

5 comments:

  1. Tu lar, susah kan ? HARHAR ;(

    http://izza-sakura.blogspot.com/2013/04/tutorial-edit-html-baru.html

    Don't worry, ada tutorial :D

    ReplyDelete
  2. huda pun pening bila nak edit blog guna HTML baru ni, hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.