HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Doodle kelima saya :D

Assalamualaikum bloggers.

Walaupun kepala pening, aten sanggup lagi spend time kat blog and buat doodle. Hehehe nak mahir buat doodle, so kena belajar selalu kan.

Esok periksa, tak study lagi ha. Mahu rabun mata ngadap laptop je. Sebelum aten merapu panjang, jom kita tengok doodle baru aten.

Jangan Curi Tau. Dosa. Nanti Allah Marah. 


Caption : Hai kawan kawan :D Comel tak kita?

Apa komen korang tentang new doodle ni? Ok tak? Comel tak? Kali ni guna SAI. Buat doodle dan warna sekali. Aten tahu ada banyak kelemahan dekat doodle tu kan? Hihihi

Just simple sahaja. Sebab aten baru belajar buat doodle. lepas ni, insyaallah akan lebih mahir untuk membuat doodle. Support me okay :D

Tinggalkan komen tentang doodle ni :)

10 comments:

  1. Seriously comel sangatttttttt............

    ReplyDelete
  2. Insyallah awk akan lbh mahir dear :3 KEEP IT UP

    ReplyDelete
  3. comel... boleh di perbaiki lagi.. ehhehe dari acik tak tahu buat langsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe thanks acik :D Aten pun dulu taktahu juga, tapi belajar :)

      Delete
  4. Wah wah ! Comelnyaaa :D Boleh belajar lagi tapikannn try lagilah pakai SAI, mesti lg comel Aten buat. Banyaklah tuto lukis doodle guna SAI >,< Apa2 pun, support you ! *ceh* xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee thanks :) Tahu, selalu search tutor kat internet. Thanks support xD

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.