HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

#Blog Review : Pemenang Birthday Giveaway Nur Alja

Assalamualaikum bloggers.

Today aten nak review pemenang birthday giveaway nur alja yang menang hadiah daripada aten. Tahniah kepada yang menang tu :D

Macam aten cakap, as sponsor kita kena lah lakukan apa yang kita dah sponsor. Even hadiah lapuk, tapi bila kita tak tunaikan orang akan marah. Ingat tu :)


Ni pemenang pertama yang menang. Blog okay je :) Gadget di sidebar teratur :) Susah nak lupa blog lelaki yang kemas kemas ni tau.. Just header je nampak simple sikit je lah :) Tapi header tu awesome je dia punya background.

Jom Terjah Dia.


Ni pemenang kedua yang dapat hadiah review dari aten.. Tahniah ye :) Just nak komen blog nampak simple, walaumacammana pun kemas je :) Susah nak jumpa blog lelaki yang kemas :D

Jom Terjah Dia.


Ni pemenang ketiga.. Blog dia 100% kemas dan comel :) Walaupun simple, bagi aten blog dia nampak comel and cantik. Gadget dia sidebar pun tersusun.. Just, satu je kelemahan sebab letak gadget followers kat footer. Kalau boleh tukarkan ke sidebar ye. Nanti pengunjung tercarik2 nak follow blog awak :) Tahniah sebab menang :)

Jom Terjah Dia.


http://kechikkechikpuntakpe.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Pemang seterusnya dari blog Siti Nur Mazlin.. Tengok header dia, comel kan? Banyak kartun2. Nak komen blog comel je :D Susunan gadget pun kemas.. Cuma satu je player music tu buat blog lambat open. Faham kan? Gunalah music player lain kalau boleh nak senangkan pengunjung :) Anyways, tahniah sebab menang :)

Jom Terjah Dia.


http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Dan pemenang yang terakhir... Header nampak simple je kan, blog dia pun simple.. tapi comel tau :) Kemas je blog dia. Semuanya tersusun dengan rapi. Korang kalau pergi blog dia, korang takkan terkecik2 mata nak baca entry dia, sebab tulisan dia besar :D Tak percaya, sila pergi ke blog dia. Anyways, tahniah sebab menang :)

Jom Terjah Dia.

My Blog Dah Berubah :D Rajin2 lah komen tentang new look ni..

2 comments:

  1. Kak, joinlah giveaway Aimi :(

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/5th-giveaway-by-aimi-wardina_24.html

    Kalau boleh, sekarang jugak :3

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.