HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tempahan Business Blog Maina Cakes

Assalamualaikum bloggers.

Fatin muncul lagi untuk hari cuti ni... Memandangkan blog semakin berhabuk, dan traffic semakin menurun, aten bercadang nak tukar design blog dan terus update entry/tutorial/freebies yang baharu. So wait for them okay..

Hampir 3minggu aten ambil masa untuk mengedit blog business kek by Maina Cakes.....

Dan kini siaplah baju baru Maina Cakes.

  • Segala gadget contoh kek telah disusun dengan rapi..
  • Gadget semakin berkurang.. dan menjadi kembar di sidebar..
  • Header bertukar menjadi ceria *hihih*
  • Tambah footer..
  • Simple menu bergambar...

Itu benda yang aten buat dekat blog Maina Cakes  Memang pening time nak susun gadget.. Rezeki tak baik tolak, so aten tetap usahakannya sampai siap macamni..

ATTENTION : DONT CROP ANYTHING FROM HER BLOG TERUTAMA BAHAGIAN HEADER IAITU DOODLE BUNGA KEK AND DOODLE IBU DAN ANAK. ITU BELIAU PUNYA SEMASA TEMPAH DENGAN ORANG LAIN. REMEMBER.

Look at header & background

Look at the post section and sidebar

Look at the Home, Old, New, Footer

Thats all. So how about the design? Leave your comment about this okay. Tempahan masih dibuka. For business blog bayaran adalah amat berbeza...

TERJAH SINI UNTUK KE BLOG BELIAU.

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

17 comments:

  1. Macam mane akak buat border blog yg wrna hijau kt blog MAINACAKES tu ??

    ReplyDelete
  2. buat jelah. akak guna pixlr.com/editor buat border tu..

    ReplyDelete
  3. TQ anak buah den! pandai ko buat. kena bljr lagi k... kasi lg mantop! kerja dari rumah ni mmg g berbaloi sebenarnye. u go gurl !!

    ReplyDelete
  4. x pandai larr . sy nak buat border mcm kat blog akak ni , kaler biru solid pnye tu..

    ReplyDelete
  5. Sudikan awak menjadi sponsor saya ?
    http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/pencarian-sponsor-for-5th-giveaway.html ◕ω◕

    ReplyDelete
  6. @cynthiashin ; hee biasa jelah :) anywys thanks :)

    ReplyDelete
  7. @liezaAli ; hee most welcome ;) Yeah, i know that..

    ReplyDelete
  8. @aimiWardina ; hurm tapi dah tutup kan??

    ReplyDelete
  9. Jom join sini kak aten. yup, dah tutup. sorry k ? :'3

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/5th-giveaway-by-aimi-wardina_24.html

    ReplyDelete
  10. sy pakai simple template. boleh ke ?

    ReplyDelete
  11. @effa ; boleh. akak nak buat tutorial, taktahu bila. so better effa search kat internet lah tutorialnya okay?

    ReplyDelete
  12. TUTORIAL BORDER KELILING BLOG FOR SIMPLE TEMPLATE

    ReplyDelete
  13. k , thank you kak . dah jumpe ! :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.