HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Blog Review Pemenang : First Segmen By Nazarah

Assamualaikum bloggers...

As sponsor, kita mesti tunaikan tugas kita right. Haritu aten jadi sponsor segmen nabila zahari. But, tiada budget so aten just sponsor blog review sahaja. Now mereka yang bertuah telah menang hadiah blog review daripada aten :)

Walaupun keadaan internet yang agak slow dan seperti minta penampar, aten tetap bukak blog diaorang yang menang tu :D 

Namun, walaubagaimanapun internet sangat mencemburui aten. Errr tak leh nak bukak langsung blog beberapa org pemenang. Thanks to dear Syakirah pemenang segmen Nabila sebab dia tolong printscreen blog dia and seorang lagi pemenang.


Ni pemenang yang pertama, Syakirah seperti yang aten cerita kat atas tu.. Mmg tak dapat nak jenguk blog dia. Thats why aten suruh printscreen. Dapat tengok kat gambar pun jadilah..

Blog dia comel sangat ;) Simple and kemas... Tiada benda negatif yang nak dicakap. Sebab blog dia semuanya tersusun.. Header nya sangat simple ^^ Blog cantik bila dipandang. Tak percaya? Terjah SINI.


Alhamdulillah, blog dia dapat lah aten tengok juga even ada loading2 sikit.. Janji kita dapat tengok blog yang didesign oleh mereka sendiri..

Bila korang pergi kat SINI, sekelip mata je warna purple dah timbul tau. Sebab blog dia warna purple. Hee comel je ;) Memang comel lahhh.... Pandai anis edit blog. Header nya yang berdoodle gadis bertudung cute tu menarik perhatian aten ;) Anyways blog dia memang kemas.. Terjah SINI untuk tengok..


Blog ni aten mintak Syakirah tolong printscreen kan sebab tak dapat bukak, internet loading..................... Thanks sayang.

Pasal blog ni, okay je ;) Header tu sweet gitu ^^ Kreatif sangat.. Hihi just satu je berat sikit.. maybe sebab gambar ana muslimah kat tepi tu.. Aten pun lupa tu widget apa.. Walaucemana pun blog ni tetap comel pada pandang mata aten. Terjah SINI.

 Haaaa lagi satu blog purple :D Blog syazana pun comel jugak tau.. Tak percaya? terjah SINI.

Header dia sangat simple tapi nice je pandang.. Susunan gadget yang kemas... semuanya kemas and cantik je mata memandang.. Haaa sebelum terlupa, syazana ada buat segmen. Meh lah join ;) Sambil tingkatkan pelawat dan pengikut, mari kita tingkatkan pahala sambil klik tabung says syazana dgn join segmen dia.. Tak rugi pun join segmen ni sebenarnya. Terjah SINI untuk join...


Dan, pemenang yang terakhir yang direview ialah blog asiah nabihah :)

Berdasarkan printscreen, boleh asiah memang comel ;) Header dia awesome gitu but, nampak kosong sikit pada bahagian tulisan :) Walaumacammana pun, blog tetap kemas dan nice bila dipandang. Siapa yang terjah tu, maybe nampak lain blog nabihah. Rasanya dia tengah edit blog kot? Hihi terjah SINI .

4 comments:

  1. ok terima kasih, first time blog saya direview ^^

    ReplyDelete
  2. thanks aten sudi review blog anis yg x seberape niey..*terharu kjap*hehe :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.