HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Akan Melakukan Pembedahan :')

Assalamualaikum bloggers.

Jangan terkejut jangan panik dengan tajuk entry aten. Hihihi sebenarnya blog yang sedang mengalami pembedahan bukan siapa pun. Bosan lah dengan design aten yang sekarang ni.

Sekarang ni aten tengah edit coding kat classic template, then nak save lepastu tukar template washed denim :D Rasa rindu pulak dengan template washed denim tu.... Nak dekat setahun kot tinggalkan.

Korang dah dapat bayangkan belum warna blog aten yang pink pink purple tu? hihihi takyah bayangkan.. aten tunjukkan..



Header lawa tu jangan pandang sebab header tu akan ditukar... Sekarang tengah buat header baru. Hihi okay tak background tu? Aten cari sendiri then tweak color dia.

Terharu tak sangka ada orang tak sabar-sabar nak tunggu blog aten diperbaharui.. Jom terjah blog dia klik Sini. Hihi tunggu ye dear Azwa :D Dalam proses ni.

Kepada visitor yang baru pertama kali datang, blog ni akan nampak serabut sesangat sebab dalam proses tukar template... Harap tunggu ye :)

Give A Comment About This, can? 

13 comments:

  1. blog akak kalau edit mcm mne pun still nmpk cntik tau..Ya lah,tk sbr nk tngok design akak yng bru..

    ReplyDelete
  2. Hihihi yeke aien? Thanks :) sabar ye... code nya tak save lagi ^^ lagipun nak tukar template ni..

    ReplyDelete
  3. akak akan tukar theme blog akak ke atau tengah tukar theme blog akak ? tertanya-tanya ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. akak tengah edit blog tp pengunjung blog masih tengok yang akak blom edit blog kan ? how to do like that ? teringin nak edit macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tak save codingnya dear. Sbb tu pengunjung boleh tengok design lama :)

      Delete
  5. Fatin ni rajin bedah2 blog. kalau jannahlah, malas nak buat apa2. tu yg pkai blogskin je :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha rajin lah jugak :p Hihihi ceh jannah pun rajin lah jugak tu :p tukar2 skin..

      Delete
  6. sy dah tukar link blog kpd http://morethansword.blogspot.com/
    link lama atas nama jannah tak silap.

    ReplyDelete
  7. KAK, Join lah GA Aimi -..- :(

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/5th-giveaway-by-aimi-wardina_24.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.