HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Segmen Header Paling Awesome Part 2

Assalamualaikum semua ;)

^
|
|
|
|
|

Nampak tak header baru kita kat atas ni???? Hihihi bukan saja saja post tau. Today, aten join segmen dari Muhd Zuhri. Semua syarat telah dilaksanakan. Penganjur tak percaya ke? Hurm sedih :'/ Tengoklah bukti kat bawah ni.


Eh kenapa 5 sponsor je ni? Jangan pelik okay pengajur :) Hanya 5 link sahaja boleh tekan :) tak percaya cuba check :3 Blog Natasya Pink tak backlinks :)

Hehehe bagi saya menang tauu tauu? *MENGADA* Jangan risau semua syarat telah dilaksanakan. Kecuali like fanpage. Hurm tak boleh like sebab friendlist penuh. Hope sangat awak boleh pertimbangkan :')

Sesiapa yang nak join KLIK SINI.. Atau klik KAT SINI 

Join ramai ramai tau. Kasi meriah sikit segmen Muhd Zuhri. Bila meriah, tu yang best tuu ^^ Cepat cepat hadiah dia pun wowwww gitu..

Hadiah-hadiahnya 
1.Topup rm 30 ringgit 
2.Topup rm 20 ringgit 
3.Topup rm 10 ringgit 

Untuk random 
 topup rm5x2 ,topup celcom x1, bloglist x5 , 2x feeds dalam blog zuhri selama setahun

Tarikh tutup ---> Sabtu minggu depan (cepat sebelum terlambat)

3 comments:

  1. dari segmen sama.. follow u dear..
    gudluck..
    awesome + comel header :)

    exchange banner sekali ya.. :)

    http://kelincimalu.blogspot.com/2013/02/segmen-header-paling-awesome-part-2.html

    ReplyDelete
  2. gudluck :)
    qiela singgah follow dari segmen yang same :)
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    mohon like sini ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.