HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Review 5 Blog Pemenang GA Ain Graphic

Assalamualaikum bloggers.

Sorry sebab dah jarang update blog. Aten update blog masa cuti je. Sorry tutorial and freebies request dari korang aten tak update lagi. Lagipun internet tengah slow sangat ni. Memang payah -______-

K, now aten sebagai sponsor review blog pemenang GA Aingraphic.com. Terdapat 5 Blog yang perlu aten review. Jom tengok blog diaorang. Eh tapi jangan tengok je, follow lah diaorang sekali ;) Even internet slow, terpaksa tunggu blog diaorang loading. Hmm nasib baik tak berat blog diaorang :'/

Tak Pernah Lagi Jejak Ke Blog Mereka Semua O,O


Masa bukak blog ni tadi takdelah loading sangat. Nasib baik. Tapi kalau loading pun sebab internet aten slow. Cerita pasal blog ni. Hmm blog ni okay, not bad :) Semuanya tersusun tiada yang berterabur. Tapi, bagi aten nak nampak lagi awesome lagi better edit sendiri ;) Aten dh banyak kali tengok blog yang design sama sebab ia datangnya dari blogskin right. Walaupapepun, tahniah sebab menang :)



Taktahu nak cakap apa pasal blog ni. Zero and Nothing -.- Maaf ain, mesti awak tak check betul2 kan pemenangnya? Entry GA awak takde segala-galanya takde. What i can say, this blog is zero :)




Agak loading jugak masa bukak blog Kak Siti ni. Yeah mayba atas keloadingan internet aten ni. Walau papepun, i just want to say Congrate sebab menang GA ain graphic tu. Blog kak siti comel and cantik ;) I like your header. Comel gitu ^o^ Segala gadget tersusun dan tidak berterabur langsung. Keep it up sis ;) Eh, satu je yang akak kena betulkan, pastikan gadget FOLLOWERS tu jangan letak bawah sangat. Orang nak follow nanti tercari-cari dimana agaknya kotak followers :)

Korang kalau rajin tekan TABUNG KHAWIN kak siti kita ni :D Dapat pahala kot ;)



Blog adik ni okay cantik dan comel. I also like her header. Simple and comel je ;) EH, baru perasan blog ni hampir sama dengan pengajur je? Ehem, dia blog inspiration awak eh dear? Walaupapepun, blog tetap kemas dan comel. Tahniah sebab menang ;)



Haaa suka suka suka blog ni :) Comel tauu ^^ Simple sahaja. Tak over mcm blog aten *puihhh* haha ;P Suka header dia jugak :) Just gadget je akak terabur sikit je lah. Yang lain semua okay ;) But yang paling header tu. Comel ^^ And, tahniah menang GA aingraphic ;)

Thats all blog yang perlu review. Fuhh penat sangat. Nak tunggu internet loading lah. Huh -.- Now, nak confirm kan order dari customer and nak siapkan header pemenang. Sorry sesangat sebab lambat buat. Busy dengan school.

11 comments:

  1. Nak terjahlah. hihi. yang Fatin Diana tu dah pernah singgah blog dia. Memang comel dan simple. Yang zero tu errr --' hahaha.

    psstt : Fiqah tag Aten ;) hihii http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  2. Pіеce of ωrіting wгiting is аlso a excitement, if
    you knοω then you cаn ωгite if not it is comρlicаted to wrіtе.


    my page ... water damage restoration company
    Also see my web site - water damage clean up

    ReplyDelete
  3. Thiѕ іs a tοpіc that іѕ near to my hеаrt.
    .. Chеers! Εxactlу whеre are your cοntaсt ԁetails though?


    Alѕo viѕit mу weblog: water damage and restoration
    my website > water damage restorations

    ReplyDelete
  4. Bukan lah. Chien puteri tu saya edit untuk dia. Lagi satu mase saya bukak blog warna putih mase pilih pemenang masih ade lagi entry tu. Huhu

    ReplyDelete
  5. Bukanlah. Tu blog chien yang saya edit. Lagi satu blog putih tuuu... Mase check tu ade lagi entri tuuu.. Huhu tak tau la

    ReplyDelete
  6. Greetingѕ! Very helрful aԁvice in this partіcular artіcle!
    It іs thе littlе changеs that produсe the biggeѕt changеs.
    Mаny thanks for sharing!

    Here іs my ωеbpage; structural damage
    Also see my web page > flood water

    ReplyDelete
  7. Sіnce the аԁmin of this ωebsitе is wоrking, no hеsitatіоn veгy shοrtly іt will bе famοuѕ, due to its quality contents.


    Ηerе iѕ my web-site ... water removal
    Also visit my homepage - flood water

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.