HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

New Look New Design :D

Assalamualaikum semua ;)

Lama nya tak update blog kan? Ni update tahu tahu dah tukar design. Heehe :3 Act lama dah aten edit blog ni, just tak save code je. And ada ubah sikit sikit code lagi. Now see dah siap. Hm okay tak dear design baru ni? ;)

Act, design belum siap lagi. Hahah itu baru luarnya. Isi dalam dia masih berterabur. Kejap lagi nak edit edit isi dalamnya. Sebab ada yang copy aten punya hak milik -.-

i'm just use PIXLR.COM/EDITOR & GIMP

Ni design lama ; 





Ni pulak design baru ;


Just simple malas nak over over :D Tinggalkan lah comment tentang new design ni ye ;) Thanks. Ada nak tanya pape? boleh tanya dekat ask.fm/fhazwani ye. Baru sign up :3 Haha.

NOW TIME TO EDIT BLOG KAK AZLINA ^^

28 comments:

  1. cantik design baru aten ni. suka suka ^^

    ReplyDelete
  2. amboi. semua blog yang baru design mesti wajib colour pink ;D

    ReplyDelete
  3. wah cantik :3

    bagaimana, bagus tak blog ni?

    www.farsyawidodo.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @syafiqahRadzi ; hee wajib :D Sebab aten minat pink ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhh bertambah cantik lah blog aten ^^

    ReplyDelete
  6. Hai maap ganggu ◕ω◕ lau aten ade mase boleh tak buat tuto ''buat header bersambung'' guna pixlr.hee tq

    ReplyDelete
  7. Cantik ! Akak, boleh tak ajar Lia post footer dkt bawah post title untuk template designer? Ynag mcm akak. Comel sangat XD

    ReplyDelete
  8. Perghhhhhhhhhh ! Seriously, blog Aten makin cantiklah ! Ni yang jeles ni :P Hahhaha. Suka gila gila gila new look ni >.<

    ReplyDelete
  9. Akak, comel sangat-sangat blog ni! btw, macam mana nak buat menu tab tanpa loading kalau guna template biasa? Tak guna classic template/blogskin.

    ReplyDelete
  10. Blog baru lebih simple but elegant. Jom klik entri ni : http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/02/sorry-valentine-day-im-muslim.html . Thnks :)

    ReplyDelete
  11. @nurul syafiqah ; haha suka jeles ea? Thanks dear :)

    ReplyDelete
  12. @nur nabilah zahari ; ada kat tutorial akak. Tapi tu jenis untuk letak kat sidebar je. :)

    ReplyDelete
  13. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.