HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

1ST GA by Nina-Barbie Giveaway

Assalamualaikum :)

Today, aten nak join satu giveaway daripada bekas customer tempahan blog aten iaitu Kak Nyna comel kita :D Tanpa melengahkan masa, jum kita tengok apa yang terdapat dalam giveaway ini ^^

Klik Banner Comel Tu Kalau Nak Join :)

Syarat-syarat telah pun saya ikut. Kecuali twitter. Saya takada twitter :) Saya dah lama follow blog akak nyna, kalau tak percaya check ;) kalau malas sangat nak check, tengok jelah gambar ni.


Saya followers yang ke 197 ke 196, saya pun dah lupaaa :D Jauhkan dengan number follower sekarang ^^ 

Okay geng, tanpa melengahkan masa saya nak tag 3 orang mangsa saya harini iaitu Izyan Nazirah, Kak Izyan dan OhGadisItu. Hope sangat diaorang join giveaway kak nyna. Meriah sikit kan kalau ramai ramai join ^^ Hadiah pun WOWWWWW gitu ;)

Kepada bloggers lain, siapa yang belum join, baik join cepat. Hadiah tu bukan semua dapat, siapa bertuah dia dapat. Mana tahu kot awak betuah ke kan? ;) Join jangan tak join ^^

|
|
|
|
|
v
TOLONG SAYA TAMBAH DUIT TABUNG? HM NAK BELI HADIAH BUAT SEGMEN
{Tabung Duit I | Tabung Duit II | Tabung Duit III}

3 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.