✿✿✿ PORTFOLIO || HIRE ME || TUTORIALS || FREEBIES || ABOUT ME || BLOG
Blog Duniaimpianfatin: February 2013

Contest Blog Comel by Nabiela Biela

Assalamualaikum bloggers ^^

Tadi blogwalking blog Adila, ternampak stu contest blog comel.. Bukak then tengok, memang  menarik contest ni ^^ Hadiah pun cool gituuu. Tak percaya jom pegi Kat Sini ataupun Kat Sini :D

Klik Kat Banner Untuk Join Pun Boleh :)

Segala syarat yang diberi sudah saya laksanakan. Tiada pun yang tertinggal. Hope sangat saya dipilih sebagai pemenang. Walaupun blog tak berapa nak comel mcm blog orang lain :)

Korang nak tahu apa hadiah ni??? Jeng jeng jengggg.... tengok bawah ni :)

Celak Arab, Krim Kolagen *rm55* dan Bedak Arab :)


Siapa yang nak join? Jom lah join ^^ Mungkin awak kot yang menang nanti dan bukan saya? hihihi tarikh tutup 10 Mac nanti :) Masih ada masa tau. Cepat cepat :)
KEEP READING

Share or Like, thank you.

Senarai Peserta Segmen Blogwalking Sampai Penat

Assalamualaikum bloggers :)

Segmen ni baru aten publish 24 haribulan, belum ramai lagi kot yang join. Humm hee :) So, ajaklah rakan rakan blog aten join segmen aten ni ^^ Bila ramai meriah sikit kan???

  • Sila check link anda disini okay. Senarai peserta akan diupdate hari demi hari. Mesti sentiasa update dgn apa yang aten post kat blog.
  • Para peserta mesti blogwalking, comment dan follow blog peserta lain.

Kumpulan Satu

1. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
2. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
3. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
4. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
5. http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
6. http://nunuhere.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
7. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
8. http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
9. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html -tidak nyatakan bilangan followers
10. http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Kumpulan Dua


11. http://mrsteddybearlover.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

12. http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
13. http://doodlemerah92.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
14. http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
15. http://kisahsikacamata.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
16. http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
17. http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
18. http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
19. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-blogwalking_26.html
20. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Kumpulan Tiga

21. http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
22. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
23. http://ciknynasbelog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
24. http://www.jujuelyana.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
25. http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
26. http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
27. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
28. http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/03/egmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
29. http://heartdairies.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html
30. http://acha-asha-official.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Kumpulan Empat

31. http://keringusi.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by_3.html
32.
33.
34.
35.
KEEP READING

Share or Like, thank you.

Segmen Header Paling Awesome Part 2

Assalamualaikum semua ;)

^
|
|
|
|
|

Nampak tak header baru kita kat atas ni???? Hihihi bukan saja saja post tau. Today, aten join segmen dari Muhd Zuhri. Semua syarat telah dilaksanakan. Penganjur tak percaya ke? Hurm sedih :'/ Tengoklah bukti kat bawah ni.


Eh kenapa 5 sponsor je ni? Jangan pelik okay pengajur :) Hanya 5 link sahaja boleh tekan :) tak percaya cuba check :3 Blog Natasya Pink tak backlinks :)

Hehehe bagi saya menang tauu tauu? *MENGADA* Jangan risau semua syarat telah dilaksanakan. Kecuali like fanpage. Hurm tak boleh like sebab friendlist penuh. Hope sangat awak boleh pertimbangkan :')

Sesiapa yang nak join KLIK SINI.. Atau klik KAT SINI 

Join ramai ramai tau. Kasi meriah sikit segmen Muhd Zuhri. Bila meriah, tu yang best tuu ^^ Cepat cepat hadiah dia pun wowwww gitu..

Hadiah-hadiahnya 
1.Topup rm 30 ringgit 
2.Topup rm 20 ringgit 
3.Topup rm 10 ringgit 

Untuk random 
 topup rm5x2 ,topup celcom x1, bloglist x5 , 2x feeds dalam blog zuhri selama setahun

Tarikh tutup ---> Sabtu minggu depan (cepat sebelum terlambat)
KEEP READING

Share or Like, thank you.

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum...


Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
KEEP READING

Share or Like, thank you.

1ST GA by Nina-Barbie Giveaway

Assalamualaikum :)

Today, aten nak join satu giveaway daripada bekas customer tempahan blog aten iaitu Kak Nyna comel kita :D Tanpa melengahkan masa, jum kita tengok apa yang terdapat dalam giveaway ini ^^

Klik Banner Comel Tu Kalau Nak Join :)

Syarat-syarat telah pun saya ikut. Kecuali twitter. Saya takada twitter :) Saya dah lama follow blog akak nyna, kalau tak percaya check ;) kalau malas sangat nak check, tengok jelah gambar ni.


Saya followers yang ke 197 ke 196, saya pun dah lupaaa :D Jauhkan dengan number follower sekarang ^^ 

Okay geng, tanpa melengahkan masa saya nak tag 3 orang mangsa saya harini iaitu Izyan Nazirah, Kak Izyan dan OhGadisItu. Hope sangat diaorang join giveaway kak nyna. Meriah sikit kan kalau ramai ramai join ^^ Hadiah pun WOWWWWW gitu ;)

Kepada bloggers lain, siapa yang belum join, baik join cepat. Hadiah tu bukan semua dapat, siapa bertuah dia dapat. Mana tahu kot awak betuah ke kan? ;) Join jangan tak join ^^

|
|
|
|
|
v
TOLONG SAYA TAMBAH DUIT TABUNG? HM NAK BELI HADIAH BUAT SEGMEN
{Tabung Duit I | Tabung Duit II | Tabung Duit III}
KEEP READING

Share or Like, thank you.

Tempahan Blog Azlina, Header Iman & Batrisyia & Footer Azwar

Assalamualaikum semua.

Today, aten siapkan semua tempahan yang telah ditempah oleh Kak Azlina, Kak Azwar, Ienaz dan Iman. Thanks tempah semua :)

Ni semua tempahan daripada mereka.

Full edit classic template from Kak Azlina


Tempahan header daripada Ienaz


Tempahan header daripada Iman Batrisyia


Tempahan footer daripada Kak Azwar


Thanks korang sebab buat tempahan. Sesiapa yang nak buat tempahan boleh, tapi agak lambat sikit siapkan nya :) Busy dengan sekolah. Sekian...............

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin
KEEP READING

Share or Like, thank you.

New Look New Design :D

Assalamualaikum semua ;)

Lama nya tak update blog kan? Ni update tahu tahu dah tukar design. Heehe :3 Act lama dah aten edit blog ni, just tak save code je. And ada ubah sikit sikit code lagi. Now see dah siap. Hm okay tak dear design baru ni? ;)

Act, design belum siap lagi. Hahah itu baru luarnya. Isi dalam dia masih berterabur. Kejap lagi nak edit edit isi dalamnya. Sebab ada yang copy aten punya hak milik -.-

i'm just use PIXLR.COM/EDITOR & GIMP

Ni design lama ; 





Ni pulak design baru ;


Just simple malas nak over over :D Tinggalkan lah comment tentang new design ni ye ;) Thanks. Ada nak tanya pape? boleh tanya dekat ask.fm/fhazwani ye. Baru sign up :3 Haha.

NOW TIME TO EDIT BLOG KAK AZLINA ^^
KEEP READING

Share or Like, thank you.

Review 5 Blog Pemenang GA Ain Graphic

Assalamualaikum bloggers.

Sorry sebab dah jarang update blog. Aten update blog masa cuti je. Sorry tutorial and freebies request dari korang aten tak update lagi. Lagipun internet tengah slow sangat ni. Memang payah -______-

K, now aten sebagai sponsor review blog pemenang GA Aingraphic.com. Terdapat 5 Blog yang perlu aten review. Jom tengok blog diaorang. Eh tapi jangan tengok je, follow lah diaorang sekali ;) Even internet slow, terpaksa tunggu blog diaorang loading. Hmm nasib baik tak berat blog diaorang :'/

Tak Pernah Lagi Jejak Ke Blog Mereka Semua O,O


Masa bukak blog ni tadi takdelah loading sangat. Nasib baik. Tapi kalau loading pun sebab internet aten slow. Cerita pasal blog ni. Hmm blog ni okay, not bad :) Semuanya tersusun tiada yang berterabur. Tapi, bagi aten nak nampak lagi awesome lagi better edit sendiri ;) Aten dh banyak kali tengok blog yang design sama sebab ia datangnya dari blogskin right. Walaupapepun, tahniah sebab menang :)



Taktahu nak cakap apa pasal blog ni. Zero and Nothing -.- Maaf ain, mesti awak tak check betul2 kan pemenangnya? Entry GA awak takde segala-galanya takde. What i can say, this blog is zero :)




Agak loading jugak masa bukak blog Kak Siti ni. Yeah mayba atas keloadingan internet aten ni. Walau papepun, i just want to say Congrate sebab menang GA ain graphic tu. Blog kak siti comel and cantik ;) I like your header. Comel gitu ^o^ Segala gadget tersusun dan tidak berterabur langsung. Keep it up sis ;) Eh, satu je yang akak kena betulkan, pastikan gadget FOLLOWERS tu jangan letak bawah sangat. Orang nak follow nanti tercari-cari dimana agaknya kotak followers :)

Korang kalau rajin tekan TABUNG KHAWIN kak siti kita ni :D Dapat pahala kot ;)



Blog adik ni okay cantik dan comel. I also like her header. Simple and comel je ;) EH, baru perasan blog ni hampir sama dengan pengajur je? Ehem, dia blog inspiration awak eh dear? Walaupapepun, blog tetap kemas dan comel. Tahniah sebab menang ;)



Haaa suka suka suka blog ni :) Comel tauu ^^ Simple sahaja. Tak over mcm blog aten *puihhh* haha ;P Suka header dia jugak :) Just gadget je akak terabur sikit je lah. Yang lain semua okay ;) But yang paling header tu. Comel ^^ And, tahniah menang GA aingraphic ;)

Thats all blog yang perlu review. Fuhh penat sangat. Nak tunggu internet loading lah. Huh -.- Now, nak confirm kan order dari customer and nak siapkan header pemenang. Sorry sesangat sebab lambat buat. Busy dengan school.
KEEP READING

Share or Like, thank you.